0318 - 485 841
menu

Certificeringen

Baldé's Banden Service is gecertificeerd partner van Michelin. Verder zijn wij VACO-gecertificeerd, wat u verzekerd van vakkundig advies. Ook zijn we Josam-gecertificeerd voor bedrijfswagens. We zijn First Stop dealer en erkend TruckPoint dealer.
 
Michelinsterren hebben we niet, maar we zijn wel beretrots op ons kwaliteitslabel MICHELIN Certified Centre . Het jaarlijks te vernieuwen certificaat werd ons in 2015 wederom vergund na een uitgebreide audit van een extern bureau (SGS). De audit wees uit dat wij blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Michelin stelt aan een professionele bandenspecialist op het gebied van ontvangst, advies en service. Wij zijn er trots op dat we ons partner mogen noemen van Michelin.
 
Voor goed advies over uw banden en wielen gaat u naar het VACO-gecertificeerde bandenservicebedrijf. Baldé’s Banden Service is aangesloten bij Vereniging VACO en beschikt over het VACO keurmerk. Dit kwaliteitskeurmerk garandeert dat u bij ons vakkundig geadviseerd wordt over de aanschaf van nieuwe banden en wielen, bandenspanning en profieldiepte. Verder geven wij u vakkundig advies over winterbanden en vakantiebanden. Ook kunt u bij ons terecht voor allerhande specialistische werkzaamheden, zoals balanceren en uitlijnen.
Bekijk hier de VACO voorwaarden.
 
First Stop is een netwerk van professionele dealers . Op dit moment telt First Stop 2000 servicecentra in 25 Europese landen. Baldé's Banden Service is er een van. U kunt er daarom vanuit gaan dat wij perfecte service bieden.
picture picture picture picture
 
Truck Point is een pan-Europees servicenetwerk bestaande uit 1850 onafhankelijke, professionele vrachtwagenbandendealers in 16 Europese landen. Baldé's Banden Service is een erkend Truckpoint dealer. Wij garanderen een hoog serviceniveau garanderen, 24-uurs strandingsservice en tal van kwaliteitsproducten voor elke bedrijfsactiviteit.