Medewerker van Baldé vult banden met stikstof

Uitlaten

  • Vakkundige monteurs
  • Groot assortiment
  • Ook voor sportluchtfilter

Nieuwe uitlaat kopen? Wij zijn bandenspecialist. Maar wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor een nieuwe uitlaat?


Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Voor elke auto de perfecte uitlaat

Baldé’s Banden Service beschikt over een breed assortiment uitlaten. Hebben wij uw uitlaat niet op vooraad, dan bestellen wij hem voor u en is de gewenste uitlaat binnen een dag of twee binnen. Natuurlijk leveren en monteren wij ook katalysatoren en alle materialen om de uitlaat goed te bevestigen, van ophangrubbers en klemmen tot pakkingen.

Sportuitlaten voor een sportief uiterlijk

Baldé bezorgt uw auto een sportief uiterlijk en die heerlijke diepe sound. Bijvoorbeeld met de sporteinddemper. Omdat de lucht met minder weerstand naar buiten stroomt bij een sportuitlaat, levert uw motor meer vermogen. Wij hebben voor vele autotypes sportuitlaten in verschillende stijlen. Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op www.remus.nl

Sportuitlaten voor het ultieme sportieve geluid

Wilt u een nog sportiever geluid? Dan kunnen wij ook een sportluchtfilter monteren. De onbetwiste nummer 1 in de wereld is K&N. K&N levert zowel vervangingsfilters, die in plaats van uw oude filter worden gemonteerd, als open conische luchtfilters, die het hele filterhuis vervangen. Een sportluchtfilter levert meer motorvermogen door een betere doorstroming van de lucht.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service