Tractorbanden kopen

  • Dé tractorbanden specialist in Lunteren en omgeving
  • De beste persoonlijke service!
  • Concurrerende prijzen

U bent op zoek naar tractorbanden en kwam bij Baldé’s banden service uit Lunteren terecht. Baldé’s bandenservice is dé specialist op het gebied van tractorbanden in de omgeving van Lunteren.

De specialist in tractorbanden

Hebt u problemen met uw tractorbanden? Ook buiten de reguliere openingstijden maken wij het graag voor u in orde! Bel gerust even en kom langs! Baldé’s bandenservice is gecertificeerd partner van Michelin, VACO-gecertificeerd en First Stop dealer. U bent bij Baldé’s banden service dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit (tractor)banden en vakkundige service. Als wij u adviseren voor de keuze van uw band houden wij rekening met zaken als levensduur, gebruik en tractie.

Tractorbanden, montage en uitlijnen

Wij verkopen niet alleen banden maar monteren ze ook voor u en lijnen ze uit! Bij Baldé’s banden service kunt u dus terecht voor het totaalpakket op het gebied van tractorbanden in Lunteren en omgeving. Tractorbanden kopen of specifieke andere wensen? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0318 – 485 841 of kom eens langs bij ons pand aan de Stroet 1 en 8 in Lunteren.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Arnhem Barneveld Ederveen Harskamp Kootwijkerbroek Otterlo Renswoude Scherpenzeel Utrecht Wekerom Woudenberg en de wijde regio.

Nederland