Banden kopen in Renswoude

  • Zowel nieuwe als gebruikte banden
  • De beste persoonlijke service!
  • Concurrerende prijzen

Baldé’s Banden Service is gespecialiseerd in de verkoop en montage van banden in Lunteren en omgeving, dus ook in Renswoude. We hebben een grote voorraad winterbanden, zomerbanden en all season banden.

Banden bij Baldé’s bandenservice Renswoude

Banden leggen het contact met het wegdek en daarom is optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging ongelofelijk belangrijk. Baldé’s bandenservice Renswoude verkoopt voornamelijk banden van gerenommeerde merken als Michelin en Continental. Banden van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Wij verkopen niet alleen banden maar ook passende velgen en vakkundige service. Ons assortiment bevat gewone autobanden maar ook winterbanden, zomerbanden, tractorbanden en truckbanden.

Groot assortiment nieuwe en gebruikte banden Renswoude

Wilt u banden kopen in de buurt van Renswoude maar weet u niet welke banden u moet hebben? Dat is bij Baldé geen probleem. Wij geven u graag advies over welke banden het beste onder uw auto liggen. Naast het monteren van nieuwe banden zorgen wij dat de auto uitgelijnd en gebalanceerd is. Wilt u uw set winterbanden wilt laten vervangen voor zomerbanden? Ook dat werk neemt Baldé u uit handen!

Banden bij Baldé’s bandenservice Renswoude

Baldé’s bandenservice zit in Lunteren, vlakbij Renswoude. Zoekt u dus naar banden in de omgeving van Renswoude dan bent u bij Baldé’s bandenservice aan het goede adres. Wij zijn Michelin Certified centre, VACO-certified en First Stop dealer. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met moderne apparatuur en professionele monteurs.

Niet teveel geld uitgeven en toch goede en betrouwbare banden kopen? Baldé’s bandenservice helpt u graag! Kom eens langs bij Baldé banden in Lunteren of bel ons via 0318-485841.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Lunteren en de wijde regio.

Nederland