Lekke autoband

Banden repareren

  • Vakkundige reparatie
  • Inclusief balanceren
  • Weer snel de weg op

Een lekke autoband kan iedereen overkomen. Een spijker, scherpe steen of een gat in weg, het zijn allemaal boosdoeners van lekke autobanden. Laat uw banden repareren door een expert!


Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Geen klapband maar een leegloper?

Als uw band sneller leegloopt dan gebruikelijk en u de band vaker moet oppompen, is de kans groot dat er een gaatje is ontstaan in uw autoband. Een lekke autoband is daardoor niet direct zichtbaar, maar over het algemeen voelt u dat de auto een stuurafwijking krijgt naar de kant waar de lekke autoband zich bevindt. Vaak zorgt het rijden met een lekke autoband ook voor een trilling op uw stuur.

Het is belangrijk om de lekke autoband zo snel mogelijk te laten repareren, voordat u met een compleet lege autoband staat. Op het moment dat de lekke band volledig is leeggelopen, rijdt u op de velg van de auto. Hierdoor beschadigt u naast de lekke autoband ook uw velg.

Naast banden repareren ook balanceren

Het is daarom raadzaam om naast het repareren van de lekke autoband ook uw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat u hierdoor weer meer controle over uw auto krijgt en uw benzineverbruik zal zien dalen.

Onze werkwijze

De lekke autoband wordt bij Baldé in Lunteren vakkundig gerepareerd. Nadat het gaatje is ontdekt, zal er via de binnenkant worden gecontroleerd of de band niet leeg is bereden. Indien blijkt dat dit niet het geval is zal er een paraplumanchet worden geplaatst van binnen uit. Dit paraplumanchet voorkomt het weglopen van lucht, waardoor de autoband niet langer leegloopt. Daarnaast is het mogelijk dat wij de banden balanceren. Hierbij wordt de balans van de banden hersteld via een computergestuurd apparaat.

Ook uw lekke autoband repareren?

Wilt u uw lekke autoband ook laten repareren of twijfelt u over de gesteldheid van uw autobanden? Kom dan langs bij Baldé’s bandenservice aan de Stroet 8 in Lunteren of bel naar 0318-485841.

Baldé, uw lokale hulp

Vanuit onze garage in Lunteren helpen we mensen uit de wijde regio met het repareren van banden en andere band-gerelateerde klussen. Klanten komen naar ons toe vanuit bijvoorbeeld Bennekom, Ede, Barneveld, Leusden, Veenendaal, Voorthuizen, Woudenberg en andere omliggende dorpen. Wij zijn goed bereikbaar en helpen onze klanten snel en goed! Maak ook kennis met de lokale specialist, kom naar Baldé’s Banden Service!

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een autoband variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

De tijdsduur voor het repareren van een lekke band is afhankelijk van de situatie. Neem contact met ons op voor een tijdindicatie.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service