Banden vervangen

  • Groot assortiment autobanden
  • Service en advies
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak

Als u uw banden wilt laten vervangen bij een bandenservice centrum bij u in de buurt bent u bij Baldé’s Bandenservice aan het goede adres. We hebben jarenlange ervaring met complete bandenservice. Banden vervangen, advies, velgen richten en uitlijnen, u kunt alles met een gerust hart door ons laten uitvoeren.

Banden vervangen

Afhankelijk van hoeveel kilometers u per jaar maakt, zullen uw banden zo nu en dan vervangen moeten worden. Bij Baldé’s Bandenservice zijn we specialist op dit vlak. Wij specialiseren ons in banden en velgen. Alles wat daarmee te maken heeft, is onze specialiteit. Onze ruime ervaring en gespecialiseerde mensen helpen u graag bij het vervangen van uw banden.

Banden balanceren

Na het vervangen van de banden zorgen wij er altijd voor dat uw banden gebalanceerd zijn. Als we ze niet zouden balanceren, dan zullen de banden oncomfortabel rijden en bovenal oneven verslijten. Het balanceren van uw banden valt dus binnen de prijs die u van ons krijgt voor het vervangen van uw banden.

Uitlijnen als extra service

Behalve het wisselen van banden balanceren we uw banden ook voor u. Goed uitgelijnde wielen zorgen voor minder bandenslijtage, voor een betere stuurbalans en een lager brandstofverbruik. Het uitlijnen van uw wielen doen we niet standaard bij het vervangen van uw banden. Voor het uitlijnen van uw wielen maken we graag een aparte prijsopgave.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Lunteren en de wijde regio.

Nederland