Tyrecenter

  • Al meer dan 45 jaar uw tyrecenter!
  • Persoonlijke service
  • Vakkundig personeel
  • Scherpe concurrerende prijzen

Hebben uw banden veel slijtage? Of bent u ergens tegenaan gereden en merkt u dat uw auto anders rijdt? Dan is het tijd om bij uw tyrecenter langs te gaan. Baldé is uw tyrecenter in de regio Lunteren. Bij Baldé kunt u terecht voor alles wat met banden te maken heeft: autobanden, winterbanden, vrachtautobanden, uitlijnen etc. Alles is mogelijk bij tyrecenter Baldé.

Banden balanceren

Kent u dat? Een trillend stuur of dashboard bij bepaalde snelheden? Het is goed mogelijk dat u hier al gewend aan bent geraakt. Het hoort echter niet! Het is tijd voor een bezoek aan uw tyrecenter. Deze zaken zijn een teken dat u uw banden moet laten balanceren. Wanneer deze niet goed gebalanceerd zijn, heeft uw auto geen optimaal contact met het wegdek. Dit kan trillingen, ongelijke slijtage en een hoger brandstofverbruik veroorzaken. Gelukkig lost tyrecenter Baldé dit gemakkelijk voor u op.

Auto uitlijnen

Heeft u onlangs een hoge stoeprand geraakt of bent u hard door een kuil in het wegdek gereden? Dan is het mogelijk dat u uw auto moet laten uitlijnen. Wanneer uw auto niet goed uitgelijnd is, kan de auto naar één kant trekken. Een ander bekend punt is dat het stuur iets gedraaid staat wanneer u rechtuit rijdt. Gelukkig is ook dit eenvoudig op te lossen door tyrecenter Baldé uit Lunteren. Met behulp van een speciale uitlijn unit wordt de stand van de ophanging van de auto weer goed gezet en kunt u weer veilig en comfortabel op weg.

Baldé, uw tyrecenter Lunteren

Baldé levert zowel aan particulieren als bedrijven. Al meer dan 45 jaar is Baldé uit Lunteren het tyrecenter in Lunteren en omgeving. Moet uw auto worden gebalanceerd, uitgelijnd of moeten uw banden worden gewisseld? Neem dan direct contact op met de specialisten van tyrecenter Baldé!

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Ede Harskamp Kootwijkerbroek Lunteren Wekerom Woudenberg en de wijde regio.

Nederland