Medewerker in magazijn met banden

All Weather banden

  • Korte remweg
  • Bespaar brandstofkosten
  • Lange levensduur

De belangstelling voor All Weather banden groeit. Niet gek, want deze banden hebben veel voordelen. Natuurlijk hebben we veel van dit soort autobanden op voorraad.


Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

All Weather banden, optimale controle en goede grip

Banden zorgen voor het contact tussen het wegdek en uw auto en zijn daarom een belangrijk onderdeel van uw auto. Optimale controle, goede grip en een goede wegligging zijn belangrijk om veilig met uw auto de weg op te kunnen in alle seizoenen.

All Weather banden zijn de oplossing als u geen gedoe wilt met het omwisselen van de zomerbanden en winterbanden en niet teveel kilometers maakt in de winter. Deze banden zijn een combinatie van een winter- en een zomerband. Door het materiaal en de profielopbouw passen allweather banden zich aan aan de temperatuur en de omstandigheden van het wegdek.

Verschil met All Season banden?

De All Weather band is een nieuwer type autoband die opvalt door haar remweg op zowel nat als droog wegdek. Tevens heeft deze band een langere levensduur en brandstofzuinigheid ten opzichte van de All Season band. De tractie en het remgedrag van All Weather banden zijn te vergelijken met die van de beste winterbanden. De rolweerstand is zo laag dat ze in dezelfde klasse vallen als de meeste zomerbanden.

Groot assortiment nieuwe en gebruikte banden

We hebben in ons magazijn een groot assortiment nieuwe en gebruikte All Weather banden. Daarnaast hebben we uiteraard ook veel winterbanden en zomerbanden. Overigens adviseren wij u als u veel kilometers maakt in de winter toch winterbanden aan te schaffen. Wanneer u daar vragen over hebt, kom dan gerust eens langs.

Autobanden in Midden-Nederland

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop, montage en service voor autobanden in Lunteren en omgeving. Als u op zoek bent naar een goed bedrijf voor de aanschaf van uw autobanden in de buurt van Lunteren, bent u bij Baldé’s Banden Service aan het goede adres. Kom eens bij ons langs in Lunteren of bel ons via 0318-485841.

Veelgestelde vragen


De kosten voor autobandenopslag variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave en de actuele beschikbaarheid van ons bandenhotel.

Dat raden wij u niet aan. Deze banden hebben verschillende prestaties, waardoor ze ook anders reageren. Wij raden dan ook altijd aan om vier banden van hetzelfde type op uw auto te (laten) monteren.

Dat raden wij u niet aan. Deze banden hebben verschillende prestaties, waardoor ze ook anders reageren. Wij raden dan ook altijd aan om vier banden van hetzelfde type op uw auto te (laten) monteren.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service