Over Baldé

Bij Baldé staat service niet hoog in het vaandel, het ís het vaandel

Natuurlijk kijken onze klanten naar de prijs, en die is bij ons prima. Maar wat onze klanten vooral waarderen, is ons hoge serviceniveau. Tja, we heten niet voor niets Baldé’s Banden Service, zullen we maar zeggen…

Goede bandenservice tegen een eerlijke prijs

Baldé’s Banden Service is bandenspecialist. Waarom je bij ons moet zijn, en niet bij Kwikfit of Euromaster? Omdat wij onze banden tegen concurrerende prijzen leveren. En omdat we uitstekende en persoonlijke service bieden. Baldé’s Banden Service: jouw vertrouwde adres voor banden en alles wat daarbij hoort. Voor particulier en bedrijf.

We staan 24/7 klaar voor onze zakelijke klanten

Bij Baldé’s Banden Service hebben wij hart voor ondernemers. Daarom leveren wij als één van de weinige bandenspecialisten een échte 24-uurs bandenservice voor onze zakelijke klanten. Sta je stil met je vrachtwagen? Wij staan voor je klaar op het moment dat het misgaat. Vaak zijn we al binnen een uur ter plaatse, zodat je snel weer de weg op kunt!

Voor bijna alles wat wielen heeft

Baldé’s Banden Service levert banden in alle soorten en maten. Voor personenauto’s en bestelwagens, voor aanhangers, caravans en campers. Voor motoren, maar ook voor vrachtwagens en tractoren. Heeft het banden en een motorblok? Of hangt het achter een gemotoriseerd voertuig? Dan kun je ermee terecht bij Baldé’s Banden Service.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H