Camper

Camper banden

  • Verkoop, montage en service
  • Vakkundig personeel
  • Groot assortiment A-merk banden

Advies, montage of service nodig voor uw camper banden? Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland. Wij helpen u graag op weg naar veel meer plezierige vakantiekilometers in uw camper!


Camper banden slijten ook bij stilstand

Waarschijnlijk staat uw camper ook de gehele winter in uw garage of onder een overdekte stalling. Wat het probleem van stallen van camperbanden is dat de gehele camper op klein gedeelte van de camperbanden rust. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ook op het moment dat een camper stilstaat de camperbanden slijten en dat de bandenspanning zakt. Het is daarom erg belangrijk om uw camperbanden te laten controleren op de spanning, het profiel en de kwaliteit. Een zachte band staat in verhouding met een hoger brandstofverbruik, een verhoogde kans op een klapband en ook uw wegligging wordt slechter. Wij adviseren om de banden van uw camper/caravan eens in de 6 jaar te vervangen.

Banden vullen met stikstof

Wat wij steeds vaker doen is het vullen van camperbanden met stikstof. Een groot voordeel van het vullen van uw banden met stikstof is dat de bandenspanning langer wordt vastgehouden. Dat zorgt voor een langere levensduur van uw banden en wielen.

Montage en uitlijnen van camperbanden

Naast de verkoop van nieuwe banden kunt u bij ons terecht voor de montage en de uitlijning van uw banden. Een goed uitgelijnde camper zal u brandstof besparen en in het algemeen stabieler aanvoelen. Uw banden zullen niet oneven afslijten waardoor ze ook nog eens langer meegaan. Zo kunt u met een gerust hart op campervakantie.

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

U kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. U kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden u aan om naast het repareren van een lekke band ook uw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat u hierdoor weer meer controle over uw voertuig krijgt en uw benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heeft u de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met uw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service