Camper banden

  • Verkoop, montage en service
  • Vakkundig personeel
  • Groot assortiment A-merk banden

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

advies, montage of service nodig voor uw camper banden? Dan bent u bij Baldé’s Banden Service uit Lunteren aan het juiste adres. Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland en daar vallen camperbanden ook onder. Wij helpen u graag op weg naar nog veel meer plezierige vakantiekilometers in uw camper!

Camper banden slijten ook bij stilstand

Waarschijnlijk staat uw camper ook de gehele winter in uw garage of onder een overdekte stalling. Wat het probleem van stallen van camperbanden is dat de gehele camper op klein gedeelte van de camperbanden rust. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ook op het moment dat een camper stilstaat de camperbanden slijten en dat de bandenspanning zakt. Het is daarom erg belangrijk om uw camperbanden te laten controleren op de spanning, het profiel en de kwaliteit. Een zachte band staat in verhouding met een hoger brandstofverbruik, een verhoogde kans op een klapband en ook uw wegligging wordt slechter. Wij adviseren om de banden van uw camper/caravan eens in de 6 jaar te vervangen.

Banden vullen met stikstof

Wat wij steeds vaker doen is het vullen van camperbanden met stikstof. Een groot voordeel van het vullen van uw banden met stikstof is dat de bandenspanning langer wordt vastgehouden. Dat zorgt voor een langere levensduur van uw banden en wielen.

Montage en uitlijnen van camperbanden

Naast de verkoop van nieuwe banden kunt u bij ons terecht voor de montage en de uitlijning van uw banden. Een goed uitgelijnde camper zal u brandstof besparen en in het algemeen stabieler aanvoelen. Uw banden zullen niet oneven afslijten waardoor ze ook nog eens langer meegaan. Zo kunt u met een gerust hart op campervakantie.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service