Camper

Camper banden

  • Verkoop, montage en service
  • Vakkundig personeel
  • Groot assortiment A-merk banden

Advies, montage of service nodig voor jouw camper banden? Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland. Wij helpen je graag op weg naar veel meer plezierige vakantiekilometers in jouw camper!


Camper banden slijten ook bij stilstand

Waarschijnlijk staat jouw camper ook de gehele winter in je garage of onder een overdekte stalling. Wat het probleem van stallen van camperbanden is, is dat de gehele camper op klein gedeelte van de camperbanden rust. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ook op het moment dat een camper stilstaat de camperbanden slijten en dat de bandenspanning zakt. Het is daarom erg belangrijk om jouw camperbanden te laten controleren op de spanning, het profiel en de kwaliteit. Een zachte band staat in verhouding met een hoger brandstofverbruik, een verhoogde kans op een klapband en ook je wegligging wordt slechter. Wij adviseren om de banden van jouw camper/caravan eens in de 6 jaar te vervangen.

Banden vullen met stikstof

Wat wij steeds vaker doen, is het vullen van camperbanden met stikstof. Een groot voordeel van het vullen van uw banden met stikstof is dat de bandenspanning langer wordt vastgehouden. Dat zorgt voor een langere levensduur van uw banden en wielen.

Montage en uitlijnen van camperbanden

Naast de verkoop van nieuwe banden kun je bij ons terecht voor de montage en de uitlijning van uw banden. Een goed uitgelijnde camper bespaart je brandstof en voelt in het algemeen stabieler aan. Je banden zullen niet oneven afslijten waardoor ze ook nog eens langer meegaan. Zo kun je met een gerust hart op campervakantie.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies
Judy NKV
Jochem Van Roekel

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Je kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. Je kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden je aan om naast het repareren van een lekke band ook je banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat je hierdoor weer meer controle over je voertuig krijgt en je benzineverbruik zult zien dalen.

Bij Baldé heb je de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met jouw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service