Medewerker in magazijn met banden

Autobanden

 • Verkoop, montage en service
 • Vakkundig personeel
 • Groot assortiment A-merk banden

Ben je op zoek naar autobanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 45 jaar zijn wij dé bandenspecialist van Gelderland. Wij leveren een breed assortiment banden.


Groot assortiment autobanden van A-merken

Bij Baldé heb je de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Autobanden van Michelin, Continental, Bridgestone, Firestore, Kleber, GT Radial en meer! Ook gehomologeerde banden (banden die worden meegeleverd door de fabrikant) kun je via ons aanschaffen. Weet je niet goed welke autoband het beste bij jouw wensen, rijstijl en budget passen? Kom eens langs voor helder advies.

Wij adviseren je graag over wat voor jou de juiste keus is. Hierbij wordt gekeken naar onder andere: veiligheid, comfort, stuurgedrag, geluidsreductie en vermindering van de weerstand. Dit zijn belangrijke elementen in de keus van jouw nieuwe banden.

Een vaste partner voor je autobanden

Het vervangen van je banden moet nu eenmaal gebeuren. Je kunt het laten doen door je garage, waar je ook je APK laat doen. Echter, de expertise die wij in huis hebben in combinatie met het uitgebreide assortiment, gaat veel meer rijplezier opleveren. Wij zien onszelf graag als je vaste partner voor alles wat met jouw banden te maken heeft.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies

Tips voor veilig rijden

Voor autobanden gelden een aantal vuistregels om veilig de weg op te kunnen.

 • Het minimale bandenprofiel om veilig te rijden is 4 mm.
 • Bij 3 mm is er namelijk gevaar voor aquaplaning en bij 2 mm komt jouw veiligheid in het geding. Neem geen risico’s en laat je autobanden op tijd vervangen.
 • Zodra de temperatuur onder de 7°C  komt is het tijd om je zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Dit is niet alleen veiliger, het bespaart je ook kosten en de banden hebben minder slijtage.
 • Bespaar op brandstofverbruik en levensduur van uw autobanden door te rijden met de juiste bandenspanning. Wist je dat jouw autobanden met stikstof gevuld kunnen worden?
 • Stoeprandje iets te hard geraakt of een vluchtheuvel genomen? Laat dan je auto uitlijnen.
 • Trilt jouw stuur bij hoge snelheden? Laat dan je banden balanceren.

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Je kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. Je kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden je aan om naast het repareren van een lekke band ook jouw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat je hierdoor weer meer controle over je voertuig krijgt en je benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heb je de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met jouw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

 • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
 • Snelle service en eerlijke prijzen
 • Alles onder één dak
Balde banden service