Medewerker in magazijn met banden

Autobanden

 • Verkoop, montage en service
 • Vakkundig personeel
 • Groot assortiment A-merk banden

Bent u op zoek naar autobanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 45 jaar zijn wij dé bandenspecialist van Gelderland. Wij leveren een breed assortiment banden.


Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Groot assortiment autobanden van A-merken

Bij Baldé heeft u de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Autobanden van Michelin, Continental, Bridgestone, Firestore, Kleber, GT Radial en meer! Ook gehomologeerde banden (banden die worden meegeleverd door uw fabrikant) kunt u via ons aanschaffen. Weet u niet goed welke autoband het beste bij uw wensen, rijstijl en budget passen? Kom eens langs voor helder advies.

Wij adviseren u graag over wat voor u de juiste keus zal zijn. Hierbij wordt gekeken naar onder andere: veiligheid, comfort, stuurgedrag, geluidsreductie en vermindering van de weerstand. Dit zijn belangrijke elementen in de keus van uw nieuwe banden.

Een vaste partner voor je autobanden

Het vervangen van je banden moet nu eenmaal gebeuren. Je kunt het laten doen door je garage, waar je ook je APK laat doen. Echter, de expertise die wij in huis hebben in combinatie met het uitgebreide assortiment, gaat veel meer rijplezier opleveren. Wij zien onszelf graag als je vaste partner voor alles wat met jouw banden te maken heeft.

Tips voor veilig rijden

Voor autobanden gelden een aantal vuistregels om veilig de weg op te kunnen.

 • Het minimale bandenprofiel om veilig te rijden is 4 mm.
 • Bij 3 mm is er namelijk gevaar voor aquaplaning en bij 2 mm komt uw veiligheid in het geding. Neem geen risico’s en laat uw autobanden op tijd vervangen.
 • Zodra de temperatuur onder de 7°C  komt is het tijd om uw zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Dit is niet alleen veiliger, het bespaart u ook kosten en de banden hebben minder slijtage.
 • Bespaar op brandstofverbruik en levensduur van uw autobanden door te rijden met de juiste bandenspanning. Wist u dat uw autobanden met stikstof gevuld kunnen worden?
 • Stoeprandje iets te hard geraakt of een vluchtheuvel genomen? Laat dan uw auto uitlijnen.
 • Trilt uw stuur bij hoge snelheden? Laat dan uw banden balanceren.

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

U kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. U kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden u aan om naast het repareren van een lekke band ook uw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat u hierdoor weer meer controle over uw voertuig krijgt en uw benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heeft u de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met uw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

 • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
 • Snelle service en eerlijke prijzen
 • Alles onder één dak
Balde banden service