Zwarte velg

Velgen poedercoaten

 • Sterke bescherming
 • Kies je kleur en afwerking
 • Complete velgenservice

Jouw velgen beschermen tegen corrosie en weersomstandigheden? Laat je velgen poedercoaten. Je herkent ze niet meer terug!


Velgen laten poedercoaten

Heeft jouw velg stoeprandschade of is veel corrosie zichtbaar? Dan is het verstandig om je velgen te laten poedercoaten. De coating vormt een beschermlaag. Je velg is bestand tegen corrosie, maar ook neerslag en kou krijgen geen kans. Je kiest zelf de gewenste kleur en afwerking met matte of glanzende blanke lak. Jouw velgen matzwart poedercoaten? Dat zien we veel! Matte blanke lak is een optie bij matte velgen.

Van motor- tot autovelgen poedercoaten

Je kunt auto-, motor- en scootervelgen laten poedercoaten, maar ook grotere voertuigen zijn geen probleem. Denk aan vrachtwagens, tractoren en caravans. Stalen of aluminium velgen poedercoaten? Dat kan beide! Onze standplaats is Lunteren, maar onze klanten komen uit heel Nederland.

Benieuwd wat de kosten van velgen poedercoaten zijn? Dat is afhankelijk van het voertuig, de kleur en andere factoren. Laat jouw velgen door ons beoordelen en krijg een advies over de prijs van velgen poedercoaten. Toch liever nieuwe velgen kopen? Dat is geen probleem. Ons aanbod is ruim! We hebben allerlei maten en soorten, zoals lichtmetalen velgen.

Velgen stralen en poedercoaten

Is jouw velg toe aan een nieuwe coating? Zo gebeurt dat:

 • Velgen chemisch ontlakken: we verwijderen oude laklagen en grondverf;
 • Velgen stralen: we stralen jouw velg met een glasparelkorrel of edelcorund voor een goede hechting van de poedercoating;
 • Velgen repareren: we herstellen schade, als dat nodig is;
 • Velgen poedercoaten: we brengen een primer en epoxylaag aan in de gewenste kleur;
 • Velgen blank lakken: we werken de velgen af met matte of glanzende blanke lak.

Twijfel je over het spuiten of poedercoaten van uw velgen? Het spuiten levert ongetwijfeld een strak resultaat op. Optimale bescherming krijg je alleen met poedercoaten. Het is een duurzame, langdurige oplossing!

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies
Judy NKV

Veelgestelde vragen


De kosten voor het poedercoaten van jouw velgen variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Poedercoaten van jouw velgen biedt extra bescherming aan je velgen. Bovendien geeft het een mooie uitstraling.

Het poedercoaten van jouw velgen geeft geen gevaarlijke dampen af en is niet brandgevaarlijk. Ook blijven er geen schadelijke resten over. Wel adviseren wij om dit door een specialist te laten doen.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

 • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
 • Snelle service en eerlijke prijzen
 • Alles onder één dak
Balde banden service