Auto met caravanCaravan center peerdeman

Caravan banden

Je bent op zoek naar caravan banden en kwam bij Baldé’s banden service uit Lunteren terecht. Baldé’s bandenservice is dé specialist op het gebied van caravanbanden in de omgeving van Lunteren.


De specialist in caravan banden

Veel caravans staan de winter in de garage of een andere overdekte stalling. Een klein gedeelte van de banden moet dus het grootste gedeelte van het jaar het gewicht van jouw caravan of camper opvangen! Veel mensen hebben niet door dat dit ook slijtage oplevert. De bandenspanning van de caravanbanden zakt tijdens de stalling. Laat daarom je banden controleren op spanning, kwaliteit en profiel. Een slechte band zorgt namelijk voor een groter brandstofverbruik, een slechtere wegligging en verhoogt de kans op een klapband. Indien gewenst kunt je je banden laten vullen met stikstof, stikstof zorgt voor een betere bandenspanning en een langere levensduur van je band. Wij adviseren om de banden van je camper/caravan eens in de 6 jaar te vervangen.

Caravan banden, montage en balanceren

Wij verkopen niet alleen banden maar monteren en balanceren ze ook! Bij Baldé’s banden service kun je dus terecht voor het totaalpakket op het gebied van caravanbanden in Lunteren en omgeving. De voordelen van het balanceren van uw caravanbanden zijn: Betere wegligging, vermindering in het brandstofverbuik, bandenslijtage verminderen en een beter comfort tijdens de rit.

Caravanbanden kopen of specifieke andere wensen? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0318 – 485 841 of kom eens langs bij ons pand aan de Stroet 1 en 8 in Lunteren.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Je kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. Je kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden je aan om naast het repareren van een lekke band ook uw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat je hierdoor weer meer controle over je voertuig krijgt en je benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heb je de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met jouw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service