Auto met caravanCaravan center peerdeman

Caravan banden

U bent op zoek naar caravan banden en kwam bij Baldé’s banden service uit Lunteren terecht. Baldé’s bandenservice is dé specialist op het gebied van caravanbanden in de omgeving van.

De specialist in caravan banden

Veel caravans staan de winter in het de garage of een andere overdekte stalling. Een klein gedeelte van de banden moet dus het grootste gedeelte van het jaar als het gewicht van uw caravan of camper opvangen! Veel mensen hebben niet door dat dit ook slijtage oplevert. De bandenspanning van de caravanbanden zakt tijdens de stalling. Laat daarom uw banden controleren op spanning, kwaliteit en profiel. Een slechte band zorgt namelijk voor een groter brandstofverbruik, een slechtere wegligging en verhoogt de kans op een klapband. Indien gewenst kunt u uw banden laten vullen met stikstof, stikstof zorgt voor een betere bandenspanning en een langere levensduur van uw band. Wij adviseren om de banden van uw camper/caravan eens in de 6 jaar te vervangen.

Caravan banden, montage en balanceren

Wij verkopen niet alleen banden maar monteren en balanceren ze ook! Bij Baldé’s banden service kunt u dus terecht voor het totaalpakket op het gebied van caravanbanden in Lunteren en omgeving. De voordelen van het balanceren van uw caravanbanden zijn: Betere wegligging, vermindering in het brandstofverbuik, bandenslijtage verminderen en een beter comfort tijdens de rit.

Caravanbanden kopen of specifieke andere wensen? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0318 – 485 841 of kom eens langs bij ons pand aan de Stroet 1 en 8 in Lunteren.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service
Plan direct een afspraak