vredestein, motor.nl

Motorbanden

  • Verkoop, montage en service
  • Vakkundig personeel
  • Groot assortiment A-merk banden

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Op zoek naar motorbanden? Dan zit je hier goed. Als je op zoek bent naar een vast adres voor nieuwe banden, montage en service, dan willen wij dat graag voor je zijn. Wij helpen je graag met helder advies en complete bandenservice, alles onder één dak. Zo kan jij met een gerust hart je kilometers blijven maken, of je nu een zondagsrijder bent of elke dag op de motor zit.

Motorbanden kopen

Een motorband kopen kan je natuurlijk overal doen. Maar de juiste banden voor jouw specifieke situatie kiezen is niet zo makkelijk. Vrijwel alle motorbanden zijn prima in de basis, maar een écht goede band die past bij je motor en je rijstijl gaat je een glimlach opleveren. Wij helpen je graag bij de aanschaf van je nieuwe set. En naast het monteren van je nieuwe banden kan je ook je onderhoud door ons laten doen.

Waarom motorbanden kopen bij Baldé’s bandenservice

Houd contact met de weg en je portemonnee

Je banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van je motor. Ze zorgen voor het contact tussen je motor en de weg. Te gladde motorbanden kunnen voor lelijke valpartijen zorgen. En banden die niet de juiste bandenspanning hebben zorgen ervoor dat je brandstofverbruik flink stijgt. De keuze voor de juiste banden en het onderhoud van je banden gaat je veel plezier opleveren!

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service