Motorbandenvredestein, motor.nl

Motorbanden

  • Verkoop, montage en service
  • Vakkundig personeel
  • Groot assortiment A-merk banden

Op zoek naar motorbanden? Wij bieden complete bandenservice, alles onder één dak. Zo kunt u met een gerust hart kilometers blijven maken, of u nu een zondagsrijder bent of elke dag op de motor zit.


Motorbanden kopen

Een motorband kopen kan je natuurlijk overal doen. Maar de juiste banden voor jouw specifieke situatie kiezen is niet zo makkelijk. Vrijwel alle motorbanden zijn prima in de basis, maar een écht goede band die past bij je motor en je rijstijl gaat je een glimlach opleveren. Wij helpen je graag bij de aanschaf van je nieuwe set. En naast het monteren van je nieuwe banden kan je ook je onderhoud door ons laten doen.

Waarom motorbanden kopen bij Baldé’s bandenservice

Houd contact met de weg en je portemonnee

Je banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van je motor. Ze zorgen voor het contact tussen je motor en de weg. Te gladde motorbanden kunnen voor lelijke valpartijen zorgen. En banden die niet de juiste bandenspanning hebben zorgen ervoor dat je brandstofverbruik flink stijgt. De keuze voor de juiste banden en het onderhoud van je banden gaat je veel plezier opleveren!

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

U kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. U kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden u aan om naast het repareren van een lekke band ook uw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat u hierdoor weer meer controle over uw voertuig krijgt en uw benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heeft u de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met uw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service