Motorbandenvredestein, motor.nl

Motorbanden

  • Verkoop, montage en service
  • Vakkundig personeel
  • Groot assortiment A-merk banden

Op zoek naar motorbanden? Wij bieden complete bandenservice, alles onder één dak. Zo kun je met een gerust hart kilometers blijven maken, of je nu een zondagsrijder bent of elke dag op de motor zit.


Motorbanden kopen

Een motorband kopen kan je natuurlijk overal doen. Maar de juiste banden voor jouw specifieke situatie kiezen is niet zo makkelijk. Vrijwel alle motorbanden zijn prima in de basis, maar een écht goede band die past bij je motor en je rijstijl gaat je een glimlach opleveren. Wij helpen je graag bij de aanschaf van je nieuwe set. En naast het monteren van je nieuwe banden kan je ook je onderhoud door ons laten doen.

Waarom motorbanden kopen bij Baldé’s bandenservice

Houd contact met de weg en je portemonnee

Je banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van je motor. Ze zorgen voor het contact tussen je motor en de weg. Te gladde motorbanden kunnen voor lelijke valpartijen zorgen. En banden die niet de juiste bandenspanning hebben zorgen ervoor dat je brandstofverbruik flink stijgt. De keuze voor de juiste banden en het onderhoud van je banden gaat je veel plezier opleveren!

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies
Judy NKV

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Je kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. Je kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden je aan om naast het repareren van een lekke band ook je banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat je hierdoor weer meer controle over je voertuig krijgt en je benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heb je de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met jouw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service