Medewerker van Baldé aan het werk met tractorband

Tractor banden

  • Verkoop, service en montage
  • Vakkundig personeel
  • Inclusief uitlijnen

Op zoek naar tractor banden? Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van tractorbanden.


De specialist in tractor banden

Heb je problemen met je tractorbanden? Ook buiten de reguliere openingstijden maken wij het graag voor je in orde! Bel gerust even en kom langs! Baldé’s bandenservice is gecertificeerd partner van Michelin, VACO-gecertificeerd en First Stop dealer. Je bent bij Baldé’s banden service dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit (tractor)banden en vakkundige service. Als wij je adviseren voor de keuze van je band houden wij rekening met zaken als levensduur, gebruik en tractie.

Meer dan alleen verkoop

Wij verkopen niet alleen banden, maar monteren ze ook voor je en lijnen ze uit! Bij Baldé’s banden service kun je dus terecht voor het totaalpakket op het gebied van tractorbanden in Lunteren en omgeving. Tractorbanden kopen of specifieke andere wensen? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0318 – 485 841 of kom eens langs bij ons pand aan de Stroet 1 en 8 in Lunteren.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies
Judy NKV
Jochem Van Roekel

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Je kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. Je kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden je aan om naast het repareren van een lekke band ook je banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat je hierdoor weer meer controle over je voertuig krijgt en je benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heb je de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met jouw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service