Tractor banden

  • Verkoop, service en montage
  • Vakkundig personeel
  • Inclusief uitlijnen

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Op zoek naar tractor banden? Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland. Ook voor tractorbanden ben je dus aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van banden.

De specialist in tractor banden

Hebt u problemen met uw tractorbanden? Ook buiten de reguliere openingstijden maken wij het graag voor u in orde! Bel gerust even en kom langs! Baldé’s bandenservice is gecertificeerd partner van Michelin, VACO-gecertificeerd en First Stop dealer. U bent bij Baldé’s banden service dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit (tractor)banden en vakkundige service. Als wij u adviseren voor de keuze van uw band houden wij rekening met zaken als levensduur, gebruik en tractie.

Meer dan alleen verkoop

Wij verkopen niet alleen banden maar monteren ze ook voor u en lijnen ze uit! Bij Baldé’s banden service kunt u dus terecht voor het totaalpakket op het gebied van tractorbanden in Lunteren en omgeving. Tractorbanden kopen of specifieke andere wensen? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0318 – 485 841 of kom eens langs bij ons pand aan de Stroet 1 en 8 in Lunteren.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service