Medewerker van Baldé aan het werk met tractorband

Tractor banden

  • Verkoop, service en montage
  • Vakkundig personeel
  • Inclusief uitlijnen

Op zoek naar tractor banden? Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van tractorbanden.


Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

De specialist in tractor banden

Hebt u problemen met uw tractorbanden? Ook buiten de reguliere openingstijden maken wij het graag voor u in orde! Bel gerust even en kom langs! Baldé’s bandenservice is gecertificeerd partner van Michelin, VACO-gecertificeerd en First Stop dealer. U bent bij Baldé’s banden service dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit (tractor)banden en vakkundige service. Als wij u adviseren voor de keuze van uw band houden wij rekening met zaken als levensduur, gebruik en tractie.

Meer dan alleen verkoop

Wij verkopen niet alleen banden, maar monteren ze ook voor u en lijnen ze uit! Bij Baldé’s banden service kunt u dus terecht voor het totaalpakket op het gebied van tractorbanden in Lunteren en omgeving. Tractorbanden kopen of specifieke andere wensen? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0318 – 485 841 of kom eens langs bij ons pand aan de Stroet 1 en 8 in Lunteren.

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

U kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. U kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden u aan om naast het repareren van een lekke band ook uw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat u hierdoor weer meer controle over uw voertuig krijgt en uw benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heeft u de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met uw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service