Lichtmetalen velgen

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

U was op zoek naar lichtmetalen velgen en kwam bij ons terecht. Dit is niet toevallig want dit kan bij Baldé’s bandenservice ! Wilt u dus autobanden kopen dan bent u bij Baldé aan het goede adres!

Lichtmetalen velgen

De afgelopen jaren zijn vooral lichtmetalen velgen in trek. Ze zijn er in alle soorten en maten. Bij Baldé’s Banden Service weten we er alles van en we hebben een breed assortiment beschikbaar. Bent u nu opzoek naar lichtmetalen velgen dan bent u bij Baldé op het juiste adres. Wij zijn op het gebied van lichtmetalen velgen de specialist.

Lichtmetalen velgen zonder deuken

Hobbels in de weg kunnen schade veroorzaken, net als onverwacht opduikende stoepranden en vreemde manoeuvres van medeweggebruikers. Lichtmetalen velgen hebben een beschermende functie, maar ze vormen ook de aankleding van uw auto en tja, een deuk of kromming in een lichtmetalen velg dat staat niet chique. Baldé’s Banden Service heeft speciale apparatuur om uw velgen nauwkeurig mee te richten. Wij beoordelen of een reparatie verantwoord is en geven u een eerlijk advies

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service