Autobanden

Lichtmetalen velgen

  • Vakkundige monteurs
  • Groot assortiment A-merk velgen
  • Complete velgenservice

Je was op zoek naar lichtmetalen velgen en kwam bij ons terecht. Dit is niet toevallig, want dit kan bij ons. Wil je autobanden kopen, dan ben je bij ons aan het goede adres!


Lichtmetalen velgen

De afgelopen jaren zijn vooral lichtmetalen velgen in trek. Ze zijn er in alle soorten en maten. Bij Baldé’s Banden Service weten we er alles van en we hebben een breed assortiment beschikbaar. Ben je op zoek naar lichtmetalen velgen dan ben je bij Baldé op het juiste adres. Wij zijn op het gebied van lichtmetalen velgen de specialist.

Lichtmetalen velgen zonder deuken

Hobbels in de weg kunnen schade veroorzaken, net als onverwacht opduikende stoepranden en vreemde manoeuvres van medeweggebruikers. Lichtmetalen velgen hebben een beschermende functie, maar ze vormen ook de aankleding van jouw auto en tja, een deuk of kromming in een lichtmetalen velg dat staat niet chique. Baldé’s Banden Service heeft speciale apparatuur om jouw velgen nauwkeurig mee te richten. Wij beoordelen of een reparatie verantwoord is en geven je een eerlijk advies.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies
Judy NKV
Jochem Van Roekel

Veelgestelde vragen


De kosten voor een set velgen variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

De velgmaat vind je op je huidige banden. Aan de zijkant lees je de bandenmaat af. Staat daar bijvoorbeeld ‘195/65 R15’? Dan geeft het laatste getal de diameter van de velg aan. ‘R15’ staat in dit geval voor 15 inch.

De diameter van een velg meet je op door een denkbeeldige lijn te trekken door de lengte van de velg. Het aantal centimeters deel je door 2,54. Bijvoorbeeld: een velg van 16 inch is 40,6 cm in doorsnede.

Als wielen goed ‘ingespaakt’ zijn, gaan spaken levenslang mee en kunnen ze zelfs bij het vervangen van de velg of naaf opnieuw gebruikt worden.

De kosten voor het repareren van jouw velgen variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service