Winterbanden kopen

  • Kortere remweg bij nat of besneeuwd wegdek
  • Betere wegligging dan zomerbanden
  • Meer grip
  • U spaart uw zomerbanden

Hoewel winterbanden in Nederland niet verplicht zijn, zijn ze voor uw eigen veiligheid wel aan te raden. Meer grip en een sterk verkorte remweg. Kies voor veiligheid, kies voor winterbanden

Meer grip met winterbanden

Winterbanden zorgen voor meer grip bij koud weer en winterbanden zorgen voor extreem meer grip bij nat of besneeuwd wegdek. Zakt de temperatuur onder de 7 graden Celsius dan wordt het tijd om uw zomerbanden te vervangen voor winterbanden. Winterbanden kopen kan bij Baldé’s bandenservice in Lunteren.

Waarom winterbanden?

Door het grovere profiel van de winterbanden en de andere samenstelling van het rubber blijven winterbanden soepeler (rijden stiller/comfortabeler), hebben winterbanden meer grip en een betere wegligging dan zomerbanden bij winterse omstandigheden (temperaturen onder de 7 graden). Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht maar het is voor uw eigen veiligheid wel aan te raden om winterbanden te kopen.

Geluidsreductie met winterbanden

Niet alleen rijdt u met winterbanden veiliger, u rijdt ook stiller. Bij koude omstandigheden zijn winterbanden veel stiller dan zomerbanden. Daarnaast rijden winterbanden bij koud weer ook een stuk comfortabel en is het brandstofverbruik in de winter lager. Dat uw zomerbanden langer meegaan omdat ze niet worden blootgesteld aan pekel en kou is natuurlijk een mooi, bijkomend voordeel.

Bandenhotel voor uw winterbanden

Als u twee sets banden hebt moet u één set ergens opslaan. Wij hebben een bandenhotel waar u uw set banden dat over is op kunt slaan. Ons bandenhotel voor het opslaan van uw winterbanden is netjes en beveiligd zodat u uw banden weer goed terugkrijgt.Heeft u nog geen winterbanden en wilt u winterbanden kopen? Dan bent u bij Baldé’s bandenservice in Lunteren aan het goede adres. Bij Baldé’s bandenservice kunt u altijd langskomen voor advies of service.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Ede Lunteren Ederveen Harskamp Veenendaal Wekerom en de wijde regio.

Nederland