Velg afdraaien

Velgen afdraaien

  • Reinigen, opschuren en spuiten
  • Vakkundige monteurs
  • Complete velgenservice

Baal je van de schade op jouw afgedraaide velgen? Krassen, schaven of andere lelijke plekken. Je wilt jouw velg vast weer in de oorspronkelijke staat zien. Velgen afdraaien kan bij ons!


Afgedraaide velgen

Afgedraaide velgen hebben een gepolijste voorkant. Ze bestaan uit twee kleuren, met aluminium op de spaken. Dat zorgt voor een spiegelend effect bij het rijden. Het levert een strakke auto op. Je bent er vast trots op! Balen natuurlijk als er schade ontstaat. Het was eerst niet mogelijk om dat te herstellen. Nu wel! Het CNC afdraaien van velgen, ook wel ‘Diamond Cutting‘ genoemd, maakt ze weer als nieuw. Wij draaien allerlei soorten velgen af. Zowel voor onze zakelijke als particuliere klanten.

Velgen CNC afdraaien

Benieuwd hoe wij velgen afdraaien? Een computer bepaalt allereerst de vorm van de velg. Een sensor gaat langs alle onderdelen. Dat wordt opgeslagen. Op basis van deze meting wordt een aangepast programma gemaakt. Dat laden we in het CNC-systeem. De machine draait vervolgens jouw velgen af, volgens het fabrieksbeeld. Een beitel beweegt bij dit proces langs de velg.

Tijdens dit proces wordt de velg ook gereinigd en opgeschuurd. Zo verwijderen we alle schade. Is er sprake van diepe scheuren? Dan gaan we eerst aan de slag met het lassen van velgen. Tijdens het afdraaien van velgen brengen we ook de glans terug op jouw velg. We voorzien het van nieuw spuitwerk.

Kosten velgen afdraaien

Het resultaat van velgen CNC afdraaien? Een gloednieuwe uitstraling! Jouw velg is niet meer van de originele variant te onderscheiden. De prijs van velgen afdraaien hangt af van jouw wensen. Hoeveel schade heb je? Hoe groot is jouw velg? Voor welke lak kies je? Het bepaalt de kosten van velgen afdraaien. Wil je toch liever nieuwe velgen kopen? Dat is geen probleem!

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies

Veelgestelde vragen


De kosten voor het afdraaien van jouw velgen variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service