Truckbanden en tractorbanden

Industriebanden

  • Verkoop, service en montage
  • Vakkundig personeel
  • Pechservice op locatie

Industriebanden zijn banden voor zware omstandigheden. Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook voor industriebanden.


Banden voor het zware werk

Werk je vaak met hoge draagcapaciteit, in hoge of lage temperaturen of met chemische stoffen? Dan zijn industriebanden een must. Bij Baldé hebben we een ruim assortiment aan industriebanden, waaronder ook grondverzetbanden.

Industriebanden voor divers materieel

Je kunt bij ons terecht voor industrie autobanden voor heel divers materieel. Denk aan heftrucks, zijladers, shovels, kranen, graders, industrietractoren, landbouw, dumpers en reachtrucks. Dit materieel wordt over het algemeen ingezet voor het zware werk en vraagt dus ook om banden die het werk aan kunnen. Wij adviseren graag wat het beste zou werken voor je situatie.

Snelle levering en pechservice op locatie

Ben je op zoek naar een snelle levering, dan zit je goed bij Baldé. Ook hebben wij een uitstekende pechservice en monteren banden langs de weg, op locatie. Is het wiel van je machine gebroken tijdens het werk? Wij komen langs met onze servicewagen, vaak al binnen een uur. Zo kun je weer snel door!

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies
Judy NKV
Jochem Van Roekel

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Je kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. Je kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden je aan om naast het repareren van een lekke band ook je banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat je hierdoor weer meer controle over je voertuig krijgt en je benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heb je de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met jouw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service