Truckbanden en tractorbanden

Industriebanden

  • Verkoop, service en montage
  • Vakkundig personeel
  • Pechservice op locatie

Industriebanden zijn banden voor zware omstandigheden. Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook voor industriebanden.


Banden voor het zware werk

Werk je vaak met hoge draagcapaciteit, in hoge of lage temperaturen of met chemische stoffen? Dan zijn industriebanden een must. Bij Baldé hebben we een ruim assortiment aan industriebanden, waaronder ook grondverzetbanden.

Industriebanden voor divers materieel

Je kunt bij ons terecht voor industrie autobanden voor heel divers materieel. Denk aan heftrucks, zijladers, shovels, kranen, graders, industrietractoren, landbouw, dumpers en reachtrucks. Dit materieel wordt over het algemeen ingezet voor het zware werk en vraagt dus ook om banden die het werk aan kunnen. Wij adviseren graag wat het beste zou werken voor je situatie.

Snelle levering en pechservice op locatie

Ben je op zoek naar een snelle levering, dan zit je goed bij Baldé. Ook hebben wij een uitstekende pechservice en monteren banden langs de weg, op locatie. Is het wiel van je machine gebroken tijdens het werk? Wij komen langs met onze servicewagen, vaak al binnen een uur. Zo kunt u weer snel door!

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service
Plan direct een afspraak