Truckbanden en tractorbanden

Industriebanden

  • Verkoop, service en montage
  • Vakkundig personeel
  • Pechservice op locatie

Industriebanden zijn banden voor zware omstandigheden. Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook voor industriebanden.


Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Banden voor het zware werk

Werk je vaak met hoge draagcapaciteit, in hoge of lage temperaturen of met chemische stoffen? Dan zijn industriebanden een must. Bij Baldé hebben we een ruim assortiment aan industriebanden, waaronder ook grondverzetbanden.

Industriebanden voor divers materieel

Je kunt bij ons terecht voor industrie autobanden voor heel divers materieel. Denk aan heftrucks, zijladers, shovels, kranen, graders, industrietractoren, landbouw, dumpers en reachtrucks. Dit materieel wordt over het algemeen ingezet voor het zware werk en vraagt dus ook om banden die het werk aan kunnen. Wij adviseren graag wat het beste zou werken voor je situatie.

Snelle levering en pechservice op locatie

Ben je op zoek naar een snelle levering, dan zit je goed bij Baldé. Ook hebben wij een uitstekende pechservice en monteren banden langs de weg, op locatie. Is het wiel van je machine gebroken tijdens het werk? Wij komen langs met onze servicewagen, vaak al binnen een uur. Zo kunt u weer snel door!

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

U kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. U kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden u aan om naast het repareren van een lekke band ook uw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat u hierdoor weer meer controle over uw voertuig krijgt en uw benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heeft u de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met uw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service