Industriebanden

  • Verkoop, service en montage
  • Vakkundig personeel
  • Pechservice op locatie

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Industriebanden zijn banden voor zware omstandigheden. Baldé’s Banden Service levert industriebanden in Midden-Nederland. Wij zijn dé bandenspecialist van Gelderland, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Banden voor het zware werk

Werk je vaak met hoge draagcapaciteit, in hoge of lage temperaturen of met chemische stoffen? Dan zijn industriebanden een must. Bij Baldé hebben we een ruim assortiment aan industriebanden, waaronder ook grondverzetbanden.

Industriebanden voor divers materieel

Je kunt bij ons terecht voor industrie autobanden voor heel divers materieel. Denk aan heftrucks, zijladers, shovels, kranen, graders, industrietractoren, landbouw, dumpers en reachtrucks. Dit materieel wordt over het algemeen ingezet voor het zware werk en vraagt dus ook om banden die het werk aan kunnen. Wij adviseren graag wat het beste zou werken voor je situatie.

Snelle levering en pechservice op locatie

Ben je op zoek naar een snelle levering, dan zit je goed bij Baldé. Ook hebben wij een uitstekende pechservice en monteren banden langs de weg, op locatie. Is het wiel van je machine gebroken tijdens het werk? Wij komen langs met onze servicewagen, vaak al binnen een uur. Zo kunt u weer snel door!

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service