Truckbanden en tractorbanden

Gebruikte banden kopen

  • Controle op kwaliteit
  • Allerlei maten en typen
  • Lagere prijs

Wil je liever gebruikte banden kopen? Onze gebruikte banden zijn net zo veilig als nieuwe banden, maar hebben een veel lagere prijs. Klinkt dat als iets voor jou?


Gebruikte banden controle

Bij Balde kopen we regelmatig gebruikte banden op van A-merken als Michelin en Vredestein. We controleren ze op kwaliteit en profieldiepte. We monteren alleen banden aan jouw voertuig die veilig en comfortabel zijn.

Voldoen ze aan onze eisen? Dan gaan ze bij ons in de verkoop. Daardoor kun je bij ons gebruikte banden kopen in diverse maten en typen. Je profiteert van een lage prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Vraag gerust naar ons actuele aanbod!

Nieuwe en gebruikte banden

Twijfel je tussen nieuwe of gebruikte banden? Het meest voor de hand liggende voordeel is de aanschafprijs. Met gebruikte banden bespaar je kosten. Daarnaast draag je bij aan afvalvermindering én is het een handige kortetermijnoplossing. Gebruikte banden zijn ideaal voor een voertuig dat je binnenkort verkoopt of inruilt. Of die tweede auto die toch vaak stilstaat.

Heb je liever een nieuwe band? Dat kan natuurlijk ook. We leveren deze van merken als Michelin, Continental en Bridgestone. Ook deze voldoen aan onze kwaliteitsnormen.  Je kunt bij ons ook terecht voor banden– en velgenservice, zoals balanceren, uitlijnen of repareren.

Over Baldé’s bandenservice

Alles rondom banden is onze specialiteit. Dat uit zich in onze certificering. Wij zijn Michelin Certified Centre, VACO-gecerficeerd en First Stop Dealer. Onze werkplaats is uitgerust met hypermoderne apparatuur. Jouw gebruikte banden worden gemonteerd door vakkundige monteurs.

Wil je minder geld uitgeven en toch gegarandeerd kwalitatief goede banden hebben? Kom dan gerust bij ons langs of bel ons voor de voorraad!

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service