Gebruikte banden kopen

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Wilt u liever gebruikte banden kopen? De gebruikte banden van Baldé zijn prima autobanden! Nog steeds A-kwaliteit maar voor een veel lagere prijs. Baldé’s gebruikte banden zijn net zo veilig als nieuwe banden maar beter voor de portemonnee.

Groot assortiment gebruikte banden controle

Baldé’s bandenservice koopt regelmatig gebruikte banden op van gerenommeerde merken als Michelin en Vredestein. Deze banden worden gecontroleerd op kwaliteit en op profieldiepte. Pas als wij er zeker van dat de gebruikte banden nog jaren mee kunnen verkopen wij ze weer. U kun bij ons gebruikte banden kopen in diverse maten en typen. Kom gerust eens langs in Lunteren of bel ons om te vragen of er wat voor u bij zit.

Banden, nieuwe en gebruikte banden

Naast ons assortiment gebruikte banden hebben wij ook een groot assortiment splinternieuwe banden van merken als Michelin, Continental en Bridgestone. Wij verkopen niet alleen banden maar leveren ook service zoals het balanceren, van banden en het richten van velgen.

Over Baldé’s bandenservice

Balde’s bandenservice is Michelin Certified Centre, VACO-gecerficeerd en First Stop Dealer. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met hypermoderne apparatuur. Wilt u minder geld uitgeven en toch gegarandeerd kwalitatief goede banden hebben? Kom dan langs bij Baldé’s bandenservice in Lunteren of bel ons via 0318 – 485841.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service