Michelin banden

Michelin

  • Beste uit de test
  • Groot assortiment A-merk banden
  • Advies op maat

Wil je Michelin banden kopen? Je bent niet de enige, want deze banden zijn volgens tests de beste banden die er maar zijn! Voor zowel winter- als zomerbanden.


Michelin banden bij Baldé

Wie kent ze niet? De Michelin banden, met verschillende reclames op tv en langs de weg is dit merk een begrip geworden in de banden markt. Volgens verschillende tests, waaronder de ANWB bandentest, komen de Michelin keer op keer als winnaar naar boven. Kom gerust eens langs in Lunteren, of bel ons om te vragen of er wat voor jou bij zit.

Nieuwe en gebruikte autobanden

Naast een uitgebreid assortiment nieuwe Michelin banden beschikt Baldé’s banden service Lunteren ook over een ruim aanbod aan gebruikte banden. Wij kopen banden op van gerenommeerde partijen. Deze banden worden gecontroleerd op de kwaliteit en de profieldiepte. Pas als wij zeker weten dat de autobanden nog jaren mee gaan verkopen wij ze weer. Ook de gebruikte banden hebben wij in verschillende maten en soorten.

Zomerbanden, winterbanden of all season Michelin banden kopen?

Autobanden behoren tot één van de belangrijkste onderdelen van jouw auto. Zo hebben zachte banden impact op je brandstof verbruik en banden met te weinig profiel hebben een slechte wegligging. Het kiezen van je banden is voor iedere gebruiker anders. Voor advies op maat kun je contact opnemen met het team van specialisten bij Baldé.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service