Michelin banden

Michelin

  • Beste uit de test
  • Groot assortiment A-merk banden
  • Advies op maat

Wil je Michelin banden kopen? Je bent niet de enige, want deze banden zijn volgens tests de beste banden die er maar zijn! Voor zowel winter- als zomerbanden.


Michelin banden bij Baldé

Wie kent het beroemde witte mannetje niet? Het merk Michelin is een begrip in de bandenmarkt. Bij verschillende tests, waaronder de ANWB bandentest, komen de banden van Michelin als winnaar naar boven. Het Franse bedrijf richt zich op vernieuwing, veiligheid en duurzaamheid.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1889 zoekt Michelin continu naar manieren om te innoveren. Om nieuwe oplossingen die te bieden die jouw rijcomfort verbeteren. Van technologie om materiaal te recyclen tot de ontwikkeling van Michelin banden zonder lucht.

De Michelin e.Primacy is een voorbeeld van zo’n technische innovatie. Het is de eerste CO2-neutrale Michelin autoband voor een elektrisch voertuig. Kom gerust eens langs in Lunteren, of bel ons om te vragen of er wat voor jou bij zit.

Nieuwe en gebruikte autobanden

Autobanden behoren tot één van de belangrijkste onderdelen van jouw auto. Zo hebben zachte banden impact op je brandstof verbruik en banden met te weinig profiel hebben een slechte wegligging. Het kiezen van je banden is voor iedere gebruiker anders.

Wil je graag nieuwe Michelin banden aanschaffen? Of zoek je gebruikte Michelin banden, voor een kleiner prijsje? Wij bieden ze beide aan in ons assortiment.

Zomerbanden, winterbanden of all season Michelin banden kopen?

Eén van de keuzes die je maakt bij het kopen van nieuwe Michelin banden, is het soort band:

  • Zomerbanden. Met Michelin zomerbanden rijd je veilig, comfortabel en gemakkelijk in gematigd weer. Ze presteren zowel op droge, als natte wegen goed.
  • All-seasonbanden. Met Michelin CrossClimate banden presteert jouw auto in elke weersomstandigheid. Ze zijn óók bestand tegen winters weer.
  • Winterbanden. Met Michelin winterbanden trotseer je sneeuw, ijs en kou. Ze bieden grip op elk winters wegdek.

Voor advies op maat kun je altijd contact opnemen met het team van specialisten bij Baldé. We helpen je graag!

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service