Stapel banden op pallet

Vrachtwagen banden

  • Verkoop, montage en service
  • Deskundig personeel
  • Pechservice voor vaste klanten

Maken uw vrachtwagen veel kilometers? Versleten banden hebben nadelige gevolgen. Het is daarom belangrijk dat u uw vrachtwagen banden op tijd vervangt.


Totaalservice voor vrachtwagen banden

De kwaliteit van vrachtwagen banden is erg belangrijk. Te ver versleten vrachtwagen banden veroorzaken een hoger brandstofverbruik, langere remweg en slechter contact met de weg. Heel veel vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven weten Baldé’s bandenservice te vinden. Want vrachtwagenbanden koopt u het beste bij Baldé’s bandenservice in Lunteren. Baldé’s bandenservice verkoopt niet alleen vrachtwagenbanden maar is ook expert op het gebied van het monteren van de banden. Daarnaast is het serviceniveau bij Baldé erg hoog!

Daarom vrachtwagen banden kopen bij Baldé’s bandenservice:

  • Hoog service en adviesniveau
  • Ook buiten de reguliere openingstijden beschikbaar
  • Pechservice voor de vaste klanten
  • Partner Michelin en Truckpoint dealer

Vrachtwagenbanden kiezen?

Het vinden van de juiste vrachtwagenbanden is niet gemakkelijk. Niet alleen moet u de juiste grootte uitkiezen maar ook zit er bijvoorbeeld verschil tussen de banden voor de verschillende assen. Hebt u hulp nodig bij het vinden van de juiste band? Dan helpt Baldé u graag en vrijblijvend.

Pechservice voor vaste klanten

De transportsector is bij uitstek een sector waar stilstand funest is. Daarom bieden wij onze vaste klanten pechservice op locatie. Als u dus met pech langs de weg staat, komen wij met onze servicewagen naar u toe. Vaak al binnen een uur! Nu onze pechservice nodig? Wij zijn bereikbaar via 0318 – 485 841.

Vrachtwagenbanden kopen

Baldé’s bandenservice is partner van Michelin banden. Michelin produceert banden in alle types en maten en van hoge kwaliteit. Bent u dus op zoek naar vrachtwagen banden van Michelin? Kom dan eens langs voor advies of bel ons (ook voor andere merken vrachtwagenbanden).

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

U kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. U kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden u aan om naast het repareren van een lekke band ook uw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat u hierdoor weer meer controle over uw voertuig krijgt en uw benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heeft u de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met uw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer u hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. U kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service