Medewerker van Baldén richt velg

Velgen richten

  • Vakkundige monteurs
  • Eerlijk advies
  • Enige velgenrichtmachine in de regio

Heeft u een deuk in uw lichtmetalen velg of is de velg krom? Wij kunnen lichtmetalen velgen richten. Dat is goedkoper dan nieuwe velgen kopen.


Lichtmetalen velgen zonder deuken

Hobbels in de weg kunnen schade veroorzaken, net als onverwacht opduikende stoepranden en vreemde manoeuvres van medeweggebruikers. Velgen hebben een beschermende functie, maar ze vormen ook de aankleding van uw auto en tja, een deuk of kromming in een lichtmetalen velg dat staat niet chique. Baldé’s Banden Service heeft speciale apparatuur om uw velgen nauwkeurig mee te richten. Wij beoordelen of een reparatie verantwoord is en geven u een eerlijk advies.

De enige velgenrichtmachine in de regio

Voorheen moest een gedeukte of gekromde vel worden opgestuurd naar een gespecialiseerd bedrijf. Of de velg moest vervangen worden door een nieuwe exemplaar, met alle kosten van dien. Nu hoeft dat niet meer! Baldé Banden Service heeft als enig bedrijf in de wijde regio een velgenrichtmachine. Daarmee kunnen we velgen richten en herstellen, waardoor deuken en krommingen verdwijnen. Veel goedkoper dan een nieuwe velg en binnen een week klaar.

Tip: Het hele jaar staan uw velgen bloot aan de inwerking van wegenzout, regen, stof van remblokken en andere verwoestende verontreinigingen. Mocht u aan nieuwe velgen toe zijn: Baldé’s Banden Service heeft een groot assortiment lichtmetalen velgen op vooraad.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service
Plan direct een afspraak