Medewerker van Baldén richt velg

Velgen richten

  • Vakkundige monteurs
  • Eerlijk advies
  • Enige velgenrichtmachine in de regio

Heb je een deuk in jouw lichtmetalen velg of is de velg krom? Wij kunnen lichtmetalen velgen richten. Dat is goedkoper dan nieuwe velgen kopen.


Lichtmetalen velgen zonder deuken

Hobbels in de weg kunnen schade veroorzaken, net als onverwacht opduikende stoepranden en vreemde manoeuvres van medeweggebruikers. Velgen hebben een beschermende functie, maar ze vormen ook de aankleding van jouw auto en tja, een deuk of kromming in een lichtmetalen velg: dat staat niet chique. Baldé’s Banden Service heeft speciale apparatuur om jouw velgen nauwkeurig mee te richten. Wij beoordelen of een reparatie verantwoord is en geven je een eerlijk advies.

De enige velgenrichtmachine in de regio

Voorheen moest een gedeukte of gekromde velg worden opgestuurd naar een gespecialiseerd bedrijf. Of de velg moest vervangen worden door een nieuwe exemplaar, met alle kosten van dien. Nu hoeft dat niet meer! Baldé Banden Service heeft als enig bedrijf in de wijde regio een velgenrichtmachine. Daarmee kunnen we velgen richten en herstellen, waardoor deuken en krommingen verdwijnen. Veel goedkoper dan een nieuwe velg en binnen een week klaar.

Tip: Het hele jaar staan jouw velgen bloot aan de inwerking van wegenzout, regen, stof van remblokken en andere verwoestende verontreinigingen. Mocht je aan nieuwe velgen toe zijn: Baldé’s Banden Service heeft een groot assortiment lichtmetalen velgen op vooraad.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies

Veelgestelde vragen


De kosten voor het richten van jouw velgen variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Twijfelt u of het richten van jouw velgen nodig is? Dat kunt u controleren door je wielen één voor één op een krik omhoog te halen. Om vervolgens je handrem los te zetten of je versnelling in neutraal en je wiel rond te draaien. Daardoor kun je aan de binnen- of buitenkant van jouw velg zien of richten nodig is. Wij doen dit graag voor je.

Het richten van een velg duurt ongeveer 45 minuten per velg. We geven je vooraf een tijdindicatie.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service