Referenties

Wat klanten zeggen over Baldé’s Banden Service

Klant worden bij Baldé, dat doe je niet zomaar. Nieuwsgierig naar wat anderen over ons zeggen? De ervaringen van onze klanten geven je een beeld van ons bedrijf. Zo weet je, wat je kunt verwachten.

“Wij zijn bij Baldé’s Banden Service terechtgekomen met een pechgeval en we zijn er nooit meer weggegaan”

“Wij zijn bij Baldé’s Banden Service terechtgekomen met een pechgeval en we zijn er nooit meer weggegaan. Het is een vertrouwd adres en een betrouwbaar bedrijf. Ze staan altijd voor ons klaar en onze chauffeurs komen er ook graag. Er wordt nooit kwaad gekeken, ook al kom je na sluitingstijd. Je probleem wordt gewoon opgelost.”

“Balde staat altijd voor je klaar, dag en nacht”

“Met mijn vrachtwagens ben ik al zeker 25 jaar klant bij Baldé’s Banden Service. Die mensen staan altijd voor je klaar, dag en nacht, 7 dagen per week. Ze leveren goede service.”

“We komen er al sinds jaar en dag”

“Bij Baldé’s Banden Service komen wij al sinds jaar en dag met onze vrachtwagens. Naast ons bedrijf zit een bandenhandel, maar we gaan toch liever naar Lunteren. We vinden het namelijk prettige mensen bij Baldé. Ze leveren goede service tegen een concurrerende prijs. Ze doen goed werk.”

“Balde’s bandenservice levert 24-uurs service”

“Wij zijn een 24-uurs bedrijf en Baldé’s Banden Service levert 24-uurs service. Dat is voor ons cruciaal. Dag en nacht, ook langs de weg, lossen ze veel problemen voor ons op tegen een schappelijke prijs. Service, kwaliteit en prijs – bij Baldé hebben ze daar een goede balans in gevonden. Lunteren is niet naast de deur voor ons, maar dat ritje is het ons wel waard!”

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies
Judy NKV