Magazijn met banden

All Season banden

  • Korte remweg
  • Bespaar brandstofkosten
  • Lange levensduur

Steeds meer mensen kiezen voor All Season banden. Waarom? Dat heeft meerdere redenen. Kom het eens uitproberen. Wij hebben een groot assortiment aan All Season banden.


Een All Season band biedt optimale controle en goede grip

Banden zorgen voor het contact tussen het wegdek en je auto en zijn daarom een belangrijk onderdeel van jouw auto. Optimale controle, goede grip en een goede wegligging zijn belangrijk om veilig met je auto de weg op te kunnen in alle seizoenen. All Season banden zijn de oplossing als je geen gedoe wilt met het omwisselen van de zomerbanden en winterbanden en niet teveel kilometers maakt in de winter.

All Season banden zijn een combinatie van een winter- en een zomerband. Door het materiaal en de profielopbouw passen All Season banden zich aan aan de temperatuur en de omstandigheden van het wegdek.

Groot assortiment nieuwe en gebruikte banden

We hebben in ons magazijn een groot assortiment nieuwe en gebruikte All Season banden. Daarnaast hebben we uiteraard ook veel winterbanden en zomerbanden. Overigens adviseren wij je als je veel kilometers maakt in de winter toch winterbanden aan te schaffen in plaats van All Season banden.

Aanschaf, montage en service in de buurt

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop, montage en service voor banden in Lunteren en omgeving. Als je op zoek bent naar een goed bedrijf voor de aanschaf van jouw nieuwe banden in de buurt van Lunteren, ben je bij Baldé’s Banden Service aan het goede adres. Kom eens bij ons langs in Lunteren of bel ons via 0318-485841.

Veelgestelde vragen


Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Dat raden wij je niet aan. Deze banden hebben verschillende prestaties, waardoor ze ook anders reageren. Wij raden dan ook altijd aan om vier banden van hetzelfde type op jouw auto te (laten) monteren.

Dat raden wij je niet aan. Deze banden hebben verschillende prestaties, waardoor ze ook anders reageren. Wij raden dan ook altijd aan om vier banden van hetzelfde type op jouw auto te (laten) monteren.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service