Magazijn met banden

All Season banden

  • Korte remweg
  • Bespaar brandstofkosten
  • Lange levensduur

Steeds meer mensen kiezen voor All Season banden. Waarom? Dat heeft meerdere redenen. Kom het eens uitproberen. Wij hebben een groot assortiment aan All Season banden.


Grip en controle met All Season banden

Optimale controle, goede grip en een goede wegligging zijn belangrijk om veilig met je auto de weg op te kunnen. Banden zorgen voor het contact met het wegdek. De All Season band is één van het type banden die je kunt kiezen.

Het grote voordeel van All Season banden? Je hoeft ze niet te wisselen. Op deze banden kun je het hele jaar blijven rijden. De All Season band biedt tractie in elk seizoen. Ze zijn bestand tegen de meest uiteenlopende omstandigheden. Van droog tot nat wegdek. Let wel: in een mild klimaat.

Niet geschikt voor extreem weer

All Season banden zijn geen winter– of zomerbanden. Ze zijn een compromis van beide. Dat zie je bijvoorbeeld aan het profiel. De All Season band is zacht in de winter en hard in de zomer. Perfect voor de gemiddelde Nederlandse bestuurder.

Let op: All Season banden zijn dus niet geschikt voor extreem weer. Ga je elk jaar op wintersport? Rijd je meer dan 10.000 kilometer per jaar? Of wil je in elke omstandigheid topprestaties? Dan kun je wellicht beter geen All Season banden nemen.

Aanschaf, montage en service in de buurt

All Season banden zijn er zowel gebruikt als nieuw. Dat geldt ook voor winter- en zomerbanden. Beide soorten hebben wij op voorraad. De ene band is de andere niet. Welke bij jou past? Dat hangt bijvoorbeeld af van je rijstijl, smaak en auto.

Kom gerust eens bij ons langs! Wij zijn al jaren specialist in de verkoop, montage en service voor banden. Je vindt ons in Lunteren. Tot snel!

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies

Veelgestelde vragen


Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Dat raden wij je niet aan. Deze banden hebben verschillende prestaties, waardoor ze ook anders reageren. Wij raden dan ook altijd aan om vier banden van hetzelfde type op jouw auto te (laten) monteren.

Dat raden wij je niet aan. Deze banden hebben verschillende prestaties, waardoor ze ook anders reageren. Wij raden dan ook altijd aan om vier banden van hetzelfde type op jouw auto te (laten) monteren.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service