All Season banden

  • Combinatie van winter- en zomerband
  • Geen gedoe met omwisselen
  • Montage inclusief balanceren

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Baldé’s Banden Service is al jaren gespecialiseerd in de verkoop, montage en service voor banden in Lunteren en omgeving. De laatste jaren zien we een sterke groei in de belangstelling voor All Season banden. Uiteraard hebben we een groot assortiment van dit type band op voorraad.

Een All Season band biedt optimale controle en goede grip

Banden zorgen voor het contact tussen het wegdek en uw auto en zijn daarom een belangrijk onderdeel van uw auto. Optimale controle, goede grip en een goede wegligging zijn belangrijk om veilig met uw auto de weg op te kunnen in alle seizoenen. All Season banden zijn de oplossing als u geen gedoe wilt met het omwisselen van de zomerbanden en winterbanden en niet teveel kilometers maakt in de winter.

All Season banden zijn een combinatie van een winter- en een zomerband. Door het materiaal en de profielopbouw passen All Season banden zich aan aan de temperatuur en de omstandigheden van het wegdek.

Groot assortiment nieuwe en gebruikte banden

We hebben in ons magazijn een groot assortiment nieuwe en gebruikte All Season banden. Daarnaast hebben we uiteraard ook veel winterbanden en zomerbanden. Overigens adviseren wij u als u veel kilometers maakt in de winter toch winterbanden aan te schaffen in plaats van All Season banden.

Aanschaf, montage en service in de buurt

We zitten in Lunteren. Als u dus op zoek bent naar een goed bedrijf voor de aanschaf van uw nieuwe banden in de buurt van Lunteren bent u bij Baldé’s Banden Service aan het goede adres. Kom eens bij ons langs in Lunteren of bel ons via 0318-485841.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service