banden vervangen

Bandenservice

  • Bandenservice voor elk type voertuig
  • Ervaren medewerkers met veel kennis
  • Aanschaf, montage en service onder één dak

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Hebben uw banden veel slijtage? Of bent u ergens tegenaan gereden en merkt u dat uw auto anders rijdt? Dan is het tijd om bij uw bandenspecialist langs te gaan. Baldé is uw specialist in de regio. Bij Baldé kunt u terecht voor alles wat met banden te maken heeft: autobanden, winterbanden, vrachtautobanden, uitlijnen en meer!

Banden balanceren

Kent u dat? Een trillend stuur of dashboard bij bepaalde snelheden? Het is goed mogelijk dat u hier al gewend aan bent geraakt. Het hoort echter niet! Deze zaken zijn een teken dat u uw banden moet laten balanceren. Wanneer deze niet goed gebalanceerd zijn, heeft uw auto geen optimaal contact met het wegdek. Dit kan trillingen, ongelijke slijtage en een hoger brandstofverbruik veroorzaken. Gelukkig lossen wij dit gemakkelijk voor u op.

Auto uitlijnen

Heeft u onlangs een hoge stoeprand geraakt of bent u hard door een kuil in het wegdek gereden? Dan is het mogelijk dat u uw auto moet laten uitlijnen. Wanneer uw auto niet goed uitgelijnd is, kan de auto naar één kant trekken. Een ander bekend punt is dat het stuur iets gedraaid staat wanneer u rechtuit rijdt. Gelukkig is ook dit eenvoudig op te lossen. Met behulp van een speciale uitlijn unit wordt de stand van de ophanging van de auto weer goed gezet en kunt u weer veilig en comfortabel op weg.

Baldé, uw bandenservice in de buurt

Baldé levert zowel aan particulieren als bedrijven. Al meer dan 45 jaar is zijn wij hét bandenservice centrum van Lunteren en omgeving. Moet uw auto worden gebalanceerd, uitgelijnd of moeten uw banden worden gewisseld? Neem dan direct contact op met de specialisten van Baldé!

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service