Medewerker van Baldé werkt aan lichtmetalen velg

Brede banden

  • Verkoop, montage en service
  • Vakkundig personeel
  • Groot assortiment A-merk banden

Heb je brede banden nodig? Wij zijn dé specialist als het om brede autobanden gaat. Kies voor het grootste assortiment brede banden voor jouw auto in de regio van Lunteren.


Voordelen brede banden

Een groot voordeel van brede autobanden is dat jouw auto meer grip heeft. Wat zorgt voor een snellere acceleratie en aan de andere kant een kortere remweg. Zowel op een droog als op een nat wegdek heb je meer grip met brede banden. Wat wel bij meer grip komt kijken, is dat de weerstand ook hoger is. Bij een hogere weerstand hoort automatisch een hoger brandstof verbruik. Iets waar je rekening mee moet houden bij het kiezen voor autobanden.

Brede banden, iets voor jou?

Bij Baldé’s banden service uit Lunteren ben je voor ieder type band aan het juiste adres. Of het nu gaat om extra brede banden of juist hele smalle, wij hebben ze in huis. Weet je niet zeker of je brede of gewone banden moet kiezen, neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat. Wij staan altijd klaar om je een eerlijk en oprecht advies te geven.

Baldé bezoeken voor autobanden

Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 0318 – 485841 of via e-mail: info@balde.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bezoeken aan de Stroet 1 en 8 te Lunteren. Je bent van harte uitgenodigd voor een advies over jouw banden.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service