Medewerker van Baldé werkt aan lichtmetalen velg

Brede banden

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Baldé’s banden service uit Lunteren heeft het grootste assortiment brede banden voor uw auto in de regio van Lunteren . Wij zijn dé specialist als het om brede autobanden gaat.

Voordelen brede banden

Een groot voordeel van brede autobanden is dat uw auto meer grip heeft. Wat zorgt voor een snellere acceleratie en aan de andere kant een kortere remweg. Zowel op een droog als op een nat wegdek heeft u meer grip met brede banden. Wat wel bij meer grip komt kijken is dat de weerstand ook hoger is. Bij een hogere weerstand hoort automatisch een hoger brandstof verbruik. Iets waar uw rekening mee moet houden bij het kiezen voor autobanden.

Brede banden, iets voor u?

Bij Baldé’s banden service uit Lunteren bent u voor ieder type band aan het juiste adres. Of het nu gaat om extra brede banden of juist hele smalle, wij hebben ze in huis. Weet u niet zeker of u brede of gewone banden moet kiezen, neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat. Wij staan altijd klaar om u een eerlijk en oprecht advies te geven.

Baldé bezoeken voor autobanden

U kunt ons bereiken via het volgende telefoon nummer: 0318 – 485841 of via email: info@balde.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bezoeken aan de Stroet 1 en 8 te Lunteren. U bent van harte uitgenodigd voor een advies over uw banden.

Baldé’s Banden service uw autobanden specialist in de omgeving van Lunteren.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service