Brede banden kopen

  • Dé brede banden specialist in Lunteren en omgeving
  • De beste persoonlijke service!
  • Lage prijzen, goede kwaliteit.

Baldé’s banden service uit Lunteren heeft het grootste assortiment brede banden voor uw auto in de regio van Lunteren . Wij zijn dé specialist als het om brede bandenbanden gaat.

Voordelen brede banden

Een groot voordeel van brede banden is dat uw auto meer grip heeft. Wat zorgt voor een snellere accceleratie en aan de andere kant een kortere remweg. Zowel op een droog als op een nat wegdek heeft u meer grip met brede banden. Wat wel bij meer grip komt kijken is dat de weerstand ook hogere is. Bij een hogere weerstand hoort automatisch een hoger brandstof verbruik. Iets waar uw rekening mee moet houden bij het kiezen voor brede banden.

Brede banden, iets voor u?

Bij Baldé’s banden service uit Lunteren bent u voor ieder type band aan het juiste adres. Of het nu gaat om extra brede banden of juist hele smalle wij hebben ze in huis. Weet u niet zeker of brede banden iets voor u is, neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat. Wij staan altijd klaar om u een eerlijk en oprecht advies te geven.

Baldé bezoeken voor brede banden

U kunt ons bereiken via het volgende telefoon nummer: 0318 – 485841 of via email: info@balde.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bezoeken aan de Stroet 1 en 8 te Lunteren. U bent van harte uitgenodigd voor een advies over brede banden.

Baldé’s Banden service uw brede banden specialist in de omgeving van Lunteren.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Ede Otterlo Putten Renswoude Scherpenzeel Wekerom en de wijde regio.

Nederland