Velg van dichtbij

Velgen lassen

  • Grondige inspectie
  • Eerlijk advies
  • Vakkundige monteurs

Velgen lassen is de oplossing voor scheuren in je velg. Schade overkomt iedereen wel eens. Maak je geen zorgen, wij maken jouw velg als nieuw. Probleem opgelost!


Scheuren, deuken of gaten

Zit er een deuk in jouw velg? Dat kan gebeuren. Iedereen neemt de bocht wel eens te kort of raakt een stoeprand. Niet getreurd, er is altijd een oplossing voor. Lichte schade herstellen we door je velg te richten. Is er een grote scheur zichtbaar? Of missen er stukken uit je velg? Dan voldoet een simpele reparatie niet. Het is nodig om de velg te lassen.

Niet zomaar velgen lassen

Het lassen van jouw velgen doen we niet zomaar. We inspecteren de velg altijd eerst grondig. Daarbij bepalen we of de scheur niet is ontstaan door materiaalmoeheid. Dan zou, naast de scheur, de velg nog mooi rond moeten zijn. Is dat het geval? Dan heeft het geen zin om je velgen te lassen. De kans op een nieuwe scheur is groot. We adviseren je dan om nieuwe velgen te kopen.

Is de schade niet ontstaan door materiaalmoeheid? Dan lassen we alles weer aan elkaar. We gebruiken voor het lassen van lichtmetalen velgen speciale apparatuur. Het is mogelijk dat ook de kleur van jouw velgen beschadigd is. We spuiten ze graag gedeeltelijk of helemaal opnieuw voor je. We laten weten of dat nodig is. Na het lassen van de velgen halen we ook de kromming eruit. Ze zijn weer klaar voor gebruik!

Kosten velgen lassen

Zitten er scheuren in je velg? Dan baal je vast als een stekker. Dat begrijpen we. We kunnen je geruststellen: velgen lassen is goedkoper dan nieuwe velgen kopen. Is het niet mogelijk om je velgen te lassen? Lopen de kosten toch hoog op? Of wil je liever nieuwe velgen aanschaffen? Dan kan dat natuurlijk ook bij ons.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H

Veelgestelde vragen


De kosten voor het lassen van jouw velgen variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

De kosten voor het repareren van jouw velgen variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Dat is afhankelijk van de werkzaamheden die wij verrichten. De tijdsduur bespreken wij altijd vooraf met jou.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service