Certificeringen

Baldé’s Banden Service is gecertificeerd partner van Michelin. Verder zijn wij VACO-gecertificeerd, wat je verzekert van vakkundig advies. We zijn First Stop dealer en Bridgestone partner. We zijn aangesloten bij Truckbandenservice Nederland (www.tbsn.net)

Michelinsterren hebben we niet, maar we zijn wel beretrots op ons kwaliteitslabel MICHELIN Quality centre. Het jaarlijks te vernieuwen certificaat werd ons in 2020 wederom vergund na een uitgebreide audit van een extern bureau (SGS). De audit wees uit dat wij blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Michelin stelt aan een professionele bandenspecialist op het gebied van ontvangst, advies en service. Wij zijn er trots op dat we ons partner mogen noemen van Michelin.

Ook zijn wij gecertificeerd Bridgestone banden reseller. Elk jaar wordt de kwaliteit van onze service en banden gecontroleerd. Bridgestone banden is één van de merken, waarvan wij alles aan doen om topkwaliteit te garanderen.

VACO-gecertificeerd

Voor goed advies over jouw banden en wielen ga je naar het VACO-gecertificeerde bandenservicebedrijf. Baldé’s Banden Service is aangesloten bij Vereniging VACO en beschikt over het VACO keurmerk. Dit kwaliteitskeurmerk garandeert dat je bij ons vakkundig geadviseerd wordt over de aanschaf van nieuwe banden en wielen, bandenspanning en profieldiepte. Verder geven wij je vakkundig advies over winterbanden en vakantiebanden. Ook kun je bij ons terecht voor allerhande specialistische werkzaamheden, zoals balanceren en uitlijnen. Bekijk de VACO voorwaarden hier.

First Stop dealer

First Stop is een netwerk van professionele dealers . Op dit moment telt First Stop 2000 servicecentra in 25 Europese landen. Baldé’s Banden Service is er één van. Je kunt er daarom vanuit gaan dat wij perfecte service bieden.

Europees servicenetwerk met Goodyear Truckforce

Baldé is aangesloten bij het Goodyear Truckforce netwerk. Dit is een Europees servicenetwerk, voor preventief onderhoud van banden en pechhulp. Als je hulp nodig hebt met de banden van uw bedrijfswagen of truck, staan de mensen van Truckforce in heel Europa voor je paraat. Sta je met je truck langs de weg? Bel gewoon Baldé en wij zorgen dat Goodyear Truckforce bij je langskomt, voor reparatie of voor vervangende banden. Maak ook minder kosten en kies voor Baldé voor het onderhoud van jouw bedrijfswagen!