Lekke autoband

Banden repareren

  • Vakkundige reparatie
  • Inclusief balanceren
  • Weer snel de weg op

Een lekke autoband kan iedereen overkomen. Een spijker, scherpe steen of een gat in weg, het zijn allemaal boosdoeners van lekke autobanden. Laat jouw banden repareren door een expert!Geen klapband, maar een leegloper?

Als jouw band sneller leegloopt dan gebruikelijk en je de band vaker moet oppompen, is de kans groot dat er een gaatje is ontstaan in jouw autoband. Een lekke autoband is daardoor niet direct zichtbaar, maar over het algemeen voel je dat de auto een stuurafwijking krijgt naar de kant waar de lekke autoband zich bevindt. Vaak zorgt het rijden met een lekke autoband ook voor een trilling op je stuur.

Het is belangrijk om de lekke autoband zo snel mogelijk te laten repareren, voordat je met een compleet lege autoband staat. Op het moment dat de lekke band volledig is leeggelopen, rijd je op de velg van de auto. Hierdoor beschadig je naast de lekke autoband ook de velg.

Naast banden repareren ook balanceren

Het is daarom raadzaam om naast het repareren van de lekke autoband ook je banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat je hierdoor weer meer controle over je auto krijgt en je benzineverbruik zal zien dalen.

Onze werkwijze

De lekke autoband wordt bij Baldé in Lunteren vakkundig gerepareerd. Nadat het gaatje is ontdekt, zal er via de binnenkant worden gecontroleerd of de band niet leeg is bereden. Indien blijkt dat dit niet het geval is zal er een paraplumanchet worden geplaatst van binnen uit. Dit paraplumanchet voorkomt het weglopen van lucht, waardoor de autoband niet langer leegloopt. Daarnaast is het mogelijk dat wij de banden balanceren. Hierbij wordt de balans van de banden hersteld via een computergestuurd apparaat.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies
Judy NKV
Jochem Van Roekel

Ook jouw lekke autoband repareren?

Wil je jouw lekke autoband ook laten repareren of twijfel je over de gesteldheid van je autobanden? Kom dan langs bij Baldé’s bandenservice aan de Stroet 8 in Lunteren of bel naar 0318-485841.

Baldé, jouw lokale hulp

Vanuit onze garage in Lunteren helpen we mensen uit de wijde regio met het repareren van banden en andere band-gerelateerde klussen. Klanten komen naar ons toe vanuit bijvoorbeeld Bennekom, Ede, Barneveld, Leusden, Veenendaal, Voorthuizen, Woudenberg en andere omliggende dorpen. Wij zijn goed bereikbaar en helpen onze klanten snel en goed! Maak ook kennis met de lokale specialist, kom naar Baldé’s Banden Service!

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een autoband variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

De tijdsduur voor het repareren van een lekke band is afhankelijk van de situatie. Neem contact met ons op voor een tijdindicatie.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service