Velg van dichtbij

Velgen reparatie

  • Vakkundige monteurs
  • Eerlijk advies
  • Complete velgenservice

Voor velgenreparatie voor bestelwagens en personenauto’s zit u bij ons goed. Wij verrichten alle voorkomende velgenreparaties graag voor u.


Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Laat uw velgen repareren bij Baldé’s Banden Service!

Hobbels in de weg kunnen schade veroorzaken, net als onverwacht opduikende stoepranden en vreemde manoeuvres van medeweggebruikers. En u wilt natuurlijk dat uw velgen er netjes uitzien, want ze bepalen de uitstraling van uw voertuig.

Kromme velgen richten

Heeft u een kromming in de velg? Baldé’s Banden Service heeft speciale apparatuur om uw velgen nauwkeurig mee te richten. Wij beoordelen of een reparatie verantwoord is en geven u een eerlijk advies.

Velgen spuiten en glansdraaien

Heeft uw velg een lelijke plek of plekken door schade of krasjes? De schade-experts van Baldé repareren of vervangen gespoten velgen, en herstellen krassen en schaafplekken. Zodat dat schoonheidsfoutje snel weggepoetst is. Ook glansdraaien, ook wel CNC glansdraaien genoemd, is bij ons een mogelijkheid. Deze trend zien wij steeds vaker voorbijkomen, bij velgen van 14” tot zelfs 22” velgen. Wij herstellen de glanzende velgen graag voor u in de oorspronkelijke staat!

Nieuwe velgen kopen

Zijn de velgen te ernstig beschadigd en zijn deze total loss? Dan kunt u bij Baldé ook terecht voor nieuwe velgen. Van standaard velgen, tot en met lichtmetalen velgen, in alle voorkomende maten, evenals velgen voor vrachtwagenbanden.

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van uw velgen variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Dat is afhankelijk van de werkzaamheden die wij verrichten. De tijdsduur bespreken wij altijd vooraf met u.

Om te bepalen of uw velgen nog gerepareerd kunnen worden, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Wanneer u doorrijdt met een kapotte of kromme velg kan dit schade veroorzaken aan uw auto, zoals slijtage aan de ophanging. Bovendien kunnen uw schokdempers kapotgaan. Dit is schadelijk voor uw wiellagers.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service