Velg van dichtbij

Velgen reparatie

  • Vakkundige monteurs
  • Eerlijk advies
  • Complete velgenservice

Voor velgenreparatie voor bestelwagens en personenauto’s zit je bij ons goed. Wij verrichten alle voorkomende velgenreparaties graag voor je.


Laat jouw velgen repareren bij Baldé’s Banden Service!

Hobbels in de weg kunnen schade veroorzaken, net als onverwacht opduikende stoepranden en vreemde manoeuvres van medeweggebruikers. En je wilt natuurlijk dat je velgen er netjes uitzien, want ze bepalen de uitstraling van jouw voertuig.

Kromme velgen richten

Heb je een kromming in de velg? Baldé’s Banden Service heeft speciale apparatuur om jouw velgen nauwkeurig mee te richten. Wij beoordelen of een reparatie verantwoord is en geven je een eerlijk advies.

Velgen spuiten en glansdraaien

Heeft jouw velg een lelijke plek of plekken door schade of krasjes? De schade-experts van Baldé repareren of vervangen gespoten velgen, en herstellen krassen en schaafplekken. Zodat dat schoonheidsfoutje snel weggepoetst is. Ook glansdraaien, ook wel CNC glansdraaien genoemd, is bij ons een mogelijkheid. Deze trend zien wij steeds vaker voorbijkomen, bij velgen van 14” tot zelfs 22” velgen. Wij herstellen de glanzende velgen graag voor je in de oorspronkelijke staat!

Nieuwe velgen kopen

Zijn de velgen te ernstig beschadigd en zijn deze total loss? Dan kun je bij Baldé ook terecht voor nieuwe velgen. Van standaard velgen, tot en met lichtmetalen velgen, in alle voorkomende maten, evenals velgen voor vrachtwagenbanden.

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van jouw velgen variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Dat is afhankelijk van de werkzaamheden die wij verrichten. De tijdsduur bespreken wij altijd vooraf met jou.

Om te bepalen of jouw velgen nog gerepareerd kunnen worden, raden wij je aan om contact met ons op te nemen.

Wanneer je doorrijdt met een kapotte of kromme velg kan dit schade veroorzaken aan jouw auto, zoals slijtage aan de ophanging. Bovendien kunnen je schokdempers kapotgaan. Dit is schadelijk voor je wiellagers.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service