Oldtimer banden

Oldtimer banden

  • Veel ervaring met oldtimers
  • Deskundig personeel
  • Oog voor detail

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Bent u op zoek naar oldtimer banden? Baldé’s Banden Service levert allerhande oldtimer banden van diverse merken. Wanneer u op zoek bent naar banden voor uw antieke auto bent u bij Baldé aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Baldé dé bandenspecialist van Gelderland.

Wij zijn oldtimer banden specialist

Al vanaf het begin van ons bestaan houden wij ons bezig met oldtimers. De meeste banden kunnen wij daarom snel leveren. We hebben jarenlange ervaring met oldtimers en werken met gekwalificeerde monteurs en deskundig oog voor vakwerk. Laat het vervangen van uw banden daarom gerust aan ons over!

Oude look, nieuwe veiligheid

De oldtimer autobanden die wij verkopen, werden recent geproduceerd en voldoen aan de huidige voorschriften van banden met respect voor de esthetiek en structuur van de oude banden. De banden zijn echter voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van rubbersamenstelling en rubberbewerking, waardoor ze beter presteren. Ook geven ze een garantie op optimale grip en rijcomfort, wat ook voor oldtimer haalbaar moet zijn. Een aangename rijervaring met minder geluidsproductie is het resultaat!

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service