Medewerker van Baldé aan het werk met oldtimerband

Oldtimer banden

  • Veel ervaring met oldtimers
  • Deskundig personeel
  • Oog voor detail

Ben je op zoek naar oldtimer banden? Wij leveren ze van allerlei merken. Ook specifieke banden voor jouw antieke auto. Wij zijn al meer dan 50 jaar dé bandenspecialist van Gelderland.


Wij zijn oldtimer banden specialist

Al vanaf het begin van ons bestaan houden wij ons bezig met oldtimers. De meeste banden kunnen wij daarom snel leveren. We hebben jarenlange ervaring met oldtimers en werken met gekwalificeerde monteurs en deskundig oog voor vakwerk. Laat het vervangen van jouw banden daarom gerust aan ons over!

Oude look, nieuwe veiligheid

De oldtimer autobanden die wij verkopen, werden recent geproduceerd en voldoen aan de huidige voorschriften van banden met respect voor de esthetiek en structuur van de oude banden. De banden zijn echter voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van rubbersamenstelling en rubberbewerking, waardoor ze beter presteren. Ook geven ze een garantie op optimale grip en rijcomfort, wat ook voor oldtimer haalbaar moet zijn. Een aangename rijervaring met minder geluidsproductie is het resultaat!

Sieuwert-Jan Nauta
Heleen van der Plas
P vlies
Dick Van Harskamp
Gerlinda
Andre Zoons
Sipke Appel
Gert Lakerveld
Gerard van den Broek
Arnold Schoeman
Rotrans Ouwersloot
Andre Koerntjes
Kevin Pluimers
John van de kieft
Maarten Van Den Dool
Jeroen Snellen
Niels H
Louis Spies
Judy NKV

Veelgestelde vragen


De kosten voor het repareren van een band variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Je kunt ervoor kiezen om de gewenste banden te bestellen zonder montagepakket. Je kunt deze online of telefonisch bestellen en bij ons in Lunteren afhalen.

Wij raden je aan om naast het repareren van een lekke band ook je banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat je hierdoor weer meer controle over je voertuig krijgt en je benzineverbruik zal zien dalen.

Bij Baldé heb je de keuze uit een breed assortiment banden van A-merken, zoals Michelin en Firestone. Ook leveren we gehomologeerde banden: banden die door de fabrikant meegeleverd worden met jouw voertuig.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden koopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

Wij nemen gebruikte personen- en bestelwagenbanden gratis in wanneer je hetzelfde aantal nieuwe banden aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikte zomerbanden inruilen tegen all season banden.

De bandenprijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en garantie, maar exclusief montage, balanceren en ventiel.

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service