Bridgestone banden

Bridgestone

  • Beste uit de test
  • Groot assortiment A-merk banden
  • Advies op maat

Bridgestone banden presteren goed op elk wegdek. Voor elk soort voertuig is er een Bridgestone band te vinden. Dat zie je terug in ons uitgebreide assortiment winter-, zomer- en all-seasonbanden. Iets voor jou?


Bridgestone banden bij Baldé

Het Japanse bedrijf Bridgestone is ontstaan in 1931. Bridgestone pakt, net als Michelin en Continental, een koppositie in de bandenmarkt. Bij verschillende tests, waaronder de ANWB bandentest, komen Bridgestone banden als winnaar naar boven.

Bridgestone streeft naar het bieden van duurzame mobiliteitsoplossingen. Dat doet het merk met geavanceerde bandentechnologie. Een voorbeeld daarvan is de Turanza 6, een touring zomerband. Deze is ontwikkeld met virtuele technologie. In een dergelijke omgeving worden de prestaties van de band uitgebreid getest. Het ontbreken van fysieke prototypes maakt het proces veel duurzamer.

Nieuwe en gebruikte Bridgestone banden

In ons uitgebreide assortiment nieuwe Bridgestone banden, beschikken wij ook over een ruim aanbod gebruikte Michelin banden. Wij kopen banden op van gerenommeerde partijen. Deze controleren we op kwaliteit en profieldiepte. Pas als wij zeker weten dat deze autobanden nog jaren meegaan, verkopen wij ze weer. Ook gebruikte banden hebben wij in verschillende maten en soorten.

Zomerbanden, winterbanden of all-season Bridgestone banden

Het kiezen van jouw Bridgestone banden is voor iedere gebruiker anders. Bridgestone biedt banden voor elk seizoen:

  • Zomerbanden. Met Bridgestone zomerbanden heb je volledige controle bij nat en droog weer. Bijvoorbeeld de Turanza 6 of de Duravis VAN zijn goede keuzes.
  • All-season banden. Met Bridgestone Weather Control banden rijd je het hele jaar veilig, comfortabel en plezierig. Je kunt denken aan de Weather Control A005.
  • Winterbanden. Met Bridgestone winterbanden, zoals de Blizzak LM005, houd je ook grip op koude, ijzige en besneeuwde wegen.

Voor advies op maat kun je altijd contact opnemen met het team van specialisten bij Baldé. We helpen je graag!

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service