Bridgestone banden

Bridgestone

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Bridgestone banden zijn volgens verschillende tests de beste banden die er maar zijn. Voor zowel winter- als zomerbanden.

Bridgestone banden Baldé

Wie kent ze niet? De Bridgestone banden, met verschillende reclames op tv en langs de weg is dit merk een begrip geworden in de banden markt. Volgens verschillende tests, waaronder de ANWB bandentest komen de Bridgestone keer op keer als winnaar naar boven. Kom gerust eens langs in Lunteren, of bel ons om te vragen of er wat voor u bij zit.

Nieuwe en gebruikte Bridgestone banden

Naast een uitgebreid assortiment nieuwe Bridgestone-banden beschikt Baldé’s banden service Lunteren ook over een ruim aanbod aan gebruikte Michelin banden. Wij kopen banden op van gerenommeerde partijen. Deze banden worden gecontroleerd op de kwaliteit en de profieldiepte. Pas als wij zeker weten dat deze autobanden nog jaren mee gaan verkopen wij ze weer. Ook de gebruikte banden hebben wij in verschillende maten en soorten.

Zomerbanden, winterbanden of all season Bridgestone kopen?

Autobanden behoren tot één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Zo hebben zachte banden impact op uw brandstof verbruik en banden met te weinig profiel hebben een slechte wegligging. Het kiezen van uw Bridgestone banden is voor iedere gebruiker anders. Voor advies op maat kunt u contact opnemen met het team van specialisten bij Baldé.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service