Continental banden

Continental

  • Beste uit de test
  • Groot assortiment A-merk banden
  • Advies op maat

Continental banden hangen onder één op de vier auto’s. Ze zijn niet populair, zonder reden. Met Continental banden profiteer je van Duitse degelijkheid. In zowel zomer-, winter- als all-seasonvariant. Iets voor jou?


Continental banden bij Baldé

Bandenfabrikant Continental staat bekend om zijn Duitse degelijkheid. Het bedrijf ontstond in 1871, en legde de basis voor de profielband, waar we inmiddels allemaal mee rijden. Veiligheid staat bij Continental voorop, zonder in te leveren op comfort en plezier.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de bekendste spelers op de wereldwijde bandenmarkt. Elke nieuwe Continental band wordt uitgebreid getest. Daardoor presteren ze uitermate goed. Bij verschillende tests, waaronder de ANWB bandentest, komen de Continental als winnaar naar boven.

Continental is koploper wat betreft duurzame ontwikkelingen. In 2050 wil het bedrijf alleen banden produceren met duurzame materialen, bijvoorbeeld gerecycled rubber of petflessen. Dankzij de ContiRe.Tex-technologie verwerkt Continental petflessen bijvoorbeeld in de EcoContact 6, PremiumContact 6 en AllSeasonContact banden.

Nieuwe en gebruikte autobanden

Natuurlijk kun je kiezen voor een nieuwe Continental band. Wij hebben verschillende (auto)banden op voorraad. Ze leveren je veel en langdurig rijplezier op. Ga je liever voor een gebruikte Continental band, om wat voor reden dan ook? Ook deze bieden wij in allerlei maten en soorten aan. We selecteren gebruikte banden op basis van kwaliteit en profieldiepte. Dat garandeert je van een lange levensduur.

Zomerbanden, winterbanden of all season Continental banden

Ben je op zoek naar Continental banden? Die bieden we voor elk seizoen:

  • Zomerbanden. Met Continental zomerbanden rijd je de hele zomer veilig, comfortabel en plezierig.
  • All-seasonbanden. Met Continental all-seasonbanden houd je grip op nat en droog wegdek. Je bent voorbereid op elke weersomstandigheid.
  • Winterbanden. Met Continental winterbanden bereik je grip en controle op een koud, ijzig en besneeuwd wegdek.

Voor advies op maat kun je altijd contact opnemen met het team van specialisten bij Baldé. We helpen je graag!

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service