Winterbanden met velg

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Bent u op zoek naar winterbanden met velg? Dan zit u goed bij Baldé! Voor zowel particulieren als bedrijven verkopen en moneren wij winterbanden, met of zonder bijbehorende velgen. Neem contact op, of rijd eens langs. We helpen u graag verder!

Winterbanden met velg

De winter komt er weer aan, dat betekend dat u weer winterbanden nodig heeft. Baldé biedt u winterbanden met velg aan. Het is handig dat u er dan ook meteen een velg bij neemt omdat die in de winter ook beschadigen.

Niet alleen rijdt u met winterbanden met velg veiliger, u rijdt ook stiller. Bij koude omstandigheden zijn winterbanden veel stiller dan zomerbanden. Daarnaast rijden winterbanden bij koud weer ook een stuk comfortabel en is het brandstofverbruik in de winter lager. Dat uw zomerbanden langer meegaan omdat ze niet worden blootgesteld aan pekel en kou is natuurlijk een mooi, bijkomend voordeel.

Door het grovere profiel van een winterband met velg en de andere samenstelling van het rubber hebben winterbanden meer grip en een betere wegligging dan zomerbanden bij winterse omstandigheden. Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht maar het is voor uw eigen veiligheid wel aan te raden om ze te kopen.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service