Winterbanden met velg kopen

  • Groot assortiment autobanden
  • Service en advies
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dag

U was op zoek naar autobanden kopen in of omgeving en kwam bij ons terecht. Dit is niet toevallig want Baldé banden zit in de buurt van ! Wilt u dus autobanden kopen in de omgeving van dan bent u bij Baldé aan het goede adres!

Winterbanden met velg

De winter komt er weer aan, dat betekend dat u weer winterbanden nodig heeft. Baldé biedt u winterbanden met velg aan. Het is handig dat u er dan ook meteen een velg bij neemt omdat die in de winter ook beschadigen.

Niet alleen rijdt u met winterbanden met velg veiliger, u rijdt ook stiller. Bij koude omstandigheden zijn winterbanden veel stiller dan zomerbanden. Daarnaast rijden winterbanden bij koud weer ook een stuk comfortabel en is het brandstofverbruik in de winter lager. Dat uw zomerbanden langer meegaan omdat ze niet worden blootgesteld aan pekel en kou is natuurlijk een mooi, bijkomend voordeel.

Door het grovere profiel van de winterbanden met velg en de andere samenstelling van het rubber hebben winterbanden meer grip en een betere wegligging dan zomerbanden bij winterse omstandigheden. Winterbanden met velg zijn in Nederland niet verplicht maar het is voor uw eigen veiligheid wel aan te raden om winterbanden met velg te kopen.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Woudenberg Arnhem Ederveen Otterlo Lunteren Renswoude en de wijde regio.

Nederland