Truckbanden en tractorbanden

Bandenspecialist

  • Voor elk type voertuig
  • Ervaren medewerkers
  • Alles onder één dak

Op zoek naar een bandenspecialist? Wij zijn dé bandenspecialist in de omgeving van Lunteren, al meer dan 45 jaar. Welke banden je ook zoekt, wij hebben ze.


Meer dan een bandenspecialist

Bij ons kun je terecht voor alle soorten autobanden, vrachtwagenbanden, tractorbanden, motorbanden, wielen, velgen en meer. Of je nu wisselt van zomer– naar winterbanden of banden verwisselt. Buiten een bandenspecialist zijn wij nog veel meer, zo kun je ook terecht bij ons voor het vervangen van uw uitlaten, accu’s, schokdempers en nog veel meer. Ook streven wij naar complete service: bij een nieuw setje banden zorgen we er altijd voor dat ze netjes gebalanceerd worden zodat je veilig en comfortabel de weg op kunt.

Waarom Baldé als jouw bandenspecialist?

Waarom bij ons zijn voor jouw banden?

  • Vakkundig en vriendelijk personeel dat jou graag adviseert
  • Een groot assortiment banden voor allerlei voortuigen
  • Montage, uitlijnen en balanceren onder één dak

Autobanden als goede basis

Autobanden zijn één van de belangrijkste onderdelen van jouw auto. Wij vinden dat er best wat meer aandacht mag zijn voor de juiste band voor jouw auto. Je zult niet de enige zijn die niet vaak stil staat bij je banden en daarom zijn wij er als bandenspecialist om jou te voorzien van de banden die bij je passen. De banden die bij jou passen worden gekozen op basis van jouw type voertuig, rijstijl maar ook jouw woongebied. Als je bijvoorbeeld veel door de sneeuw rijdt, zul je andere banden nodig hebben dan wanneer je de halve dag in de file staat.

Baldé, jouw lokale hulp

Vanuit onze garage in Lunteren helpen we mensen uit de wijde regio als de lokale bandenspecialist. Klanten komen naar ons toe vanuit bijvoorbeeld Bennekom, Ede, Barneveld, Leusden, Veenendaal, Voorthuizen, Woudenberg en andere omliggende dorpen. Wij zijn goed bereikbaar en helpen onze klanten snel en goed! Maak ook kennis met de lokale specialist, kom naar Baldé’s Banden Service!

Waarom zou je kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service