Truckbanden en tractorbanden

Tweedehands banden kopen

Online afspraak maken

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt via onze online afsprakenplanner.

Online afspraak maken

Wilt u liever tweedehands banden kopen? Naast onze nieuwe banden hebben wij ook een groot assortiment tweedehands banden. Tweedehands banden die zijn nagekeken door onze experts en nog jaren mee kunnen.

Tweedehands banden van Baldé

Baldé’s bandenservice koopt regelmatig tweedehands banden op van gerenommeerde merken als Michelin en Vredestein. De tweedehands banden worden gecontroleerd op diverse factoren zoals de kwaliteit van het rubber en de profieldiepte en de manier van slijtage. We hebben tweedehands banden in diverse maten en typen, zowel tweedehands winterbanden als zomerbanden. Wanneer u tweedehands banden wilt kopen, kom dan gerust eens langs in Lunteren of bel ons om te vragen of wij uw gewenste band in voorraad hebben.

Groot assortiment nieuwe en tweedehands banden

Naast ons assortiment tweedehands banden hebben we ook ontzettend veel splinternieuwe banden van merken als Michelin, Continental en Bridgestone in ons magazijn. We zijn een gecertificeerd bedrijf en leveren gegarandeerde kwaliteit. Niet alleen wat betreft verkoop maar ook als het gaat om service zoals het monteren en balanceren van de banden.

Over Baldé’s bandenservice

Balde’s bandenservice is Michelin Certified Centre, VACO-gecerficeerd en First Stop Dealer. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met hypermoderne apparatuur. Wilt u minder geld uitgeven en toch gegarandeerd kwalitatief goede banden hebben? Kom dan langs bij Baldé’s bandenservice in Lunteren voor tweedehands banden of bel ons via 0318 – 485841.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service