Caravanbanden kopen

  • Dé caravanbanden specialist in Lunteren en omgeving
  • De beste persoonlijke service!
  • Concurrerende prijzen

U bent op zoek naar caravanbanden en kwam bij Baldé’s banden service uit Lunteren terecht. Baldé’s bandenservice is dé specialist op het gebied van caravanbanden in de omgeving van.

De specialist in caravanbanden

Veel caravans staan de winter in het de garage of een andere overdekte stalling. Een klein gedeelte van de banden moet dus het grootste gedeelte van het jaar als het gewicht van uw caravan of camper opvangen! Veel mensen hebben niet door dat dit ook slijtage oplevert. De bandenspanning van de caravanbanden zakt tijdens de stalling. Laat daarom uw banden controleren op spanning, kwaliteit en profiel. Een slechte band zorgt namelijk voor een groter brandstofverbruik, een slechtere wegligging en verhoogt de kans op een klapband. Indien gewenst kunt u uw banden laten vullen met stikstof, stikstof zorgt voor een betere bandenspanning en een langere levensduur van uw band.

Caravanbanden, montage en uitlijnen

Wij verkopen niet alleen banden maar monteren ze ook voor u en lijnen ze uit! Bij Baldé’s banden service kunt u dus terecht voor het totaalpakket op het gebied van caravanbanden in Lunteren en omgeving. De voordelen van het uitlijnen van uw caravanbanden zijn: Betere wegligging, vermindering in het brandstofverbuik, bandenslijtage verminderen en een beter comfort tijdens de rit.

Caravanbanden kopen of specifieke andere wensen? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0318 – 485 841 of kom eens langs bij ons pand aan de Stroet 1 en 8 in Lunteren.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Barneveld Harskamp Kootwijkerbroek Otterlo Renswoude Utrecht Wekerom en de wijde regio.

Nederland