Lichtmetalen velgen voor vrachtwagens

  • Groot assortiment lichtmetalen velgen
  • Service en advies
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dag

U was op zoek naar lichtmetalen velgen voor uw vrachtwagen of truck en kwam bij ons terecht. Dit is niet toevallig, want dit kan bij Baldé’s bandenservice!

Lichtmetalen vrachtwagen velgen in de juiste maat

De afgelopen jaren zijn vooral lichtmetalen velgen in trek. Ze zijn er in alle soorten en maten. Bij Baldé’s Banden Service weten we er alles van en we hebben een breed assortiment beschikbaar. Bent u dus op zoek naar lichtmetalen velgen voor uw vrachtwagen, dan bent u bij Baldé op het juiste adres. Wij zijn op het gebied van lichtmetalen velgen de specialist.

Lichtmetalen velgen voor vrachtwagens zonder deuken

Hobbels in de weg kunnen schade veroorzaken, net als onverwachts opduikende stoepranden en vreemde manoeuvres van medeweggebruikers. Lichtmetalen velgen hebben een beschermende functie, maar ze vormen ook de aankleding van uw vrachtwagen en tja, een deuk of kromming in een lichtmetalen velg dat staat niet chique. Baldé’s Banden Service heeft speciale apparatuur om uw velgen nauwkeurig mee te richten. Wij beoordelen of een reparatie verantwoord is en geven u een eerlijk advies.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Lunteren en de wijde regio.

Nederland