Banden kopen

  • Groot assortiment autobanden
  • Service en advies
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak

Baldé’s bandenservice is gespecialiseerd in de verkoop en montage van banden en omgeving. We hebben een grote voorraad winter banden, zomerbanden en ook all season banden.

Banden bij Baldé’s bandenservice

Banden leggen het contact met het wegdek en daarom is optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging ongelofelijk belangrijk. Baldé’s bandenservice verkoopt voornamelijk banden van gerenommeerde merken als Michelin en Vredestein. Banden van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Wij verkopen niet alleen banden maar ook passende velgen en vakkundige service. Ons assortiment bevat gewone autobanden maar ook winterbanden, zomerbanden, tractorbanden en truckbanden.

Groot assortiment nieuwe en gebruikte banden

Wilt u banden kopen maar weet u niet welke banden u moet hebben? Geen probleem want wij weten alles van banden en geven u graag advies. Wij verkopen niet alleen banden maar monteren ze ook voor u. En als u uw set winterbanden wilt laten vervangen voor zomerbanden doen we dat graag voor u.

Banden bij Baldé’s bandenservice

Baldé’s bandenservice zit in Lunteren. Zoekt u dus naar banden in de omgeving van Lunteren dan bent u bij Baldé’s bandenservice aan het goede adres. Wij zijn Michelin Certified centre, VACO-certified en First Stop dealer. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met moderne apparatuur. Niet teveel geld uitgeven en toch goede en betrouwbare banden kopen? Baldé’s bandenservice helpt u graag. Kom eens langs bij Baldé banden in Lunteren of bel ons via 0318-485841.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Barneveld Ederveen Harskamp Lunteren Renswoude en de wijde regio.

Nederland