Auto uitlijnen

 • Groot assortiment autobanden
 • Service en advies
 • Montage, auto uitlijnen & balanceren onder één dak

Uitlijnen van wielen voor luxe wagens en trucks

Heeft u de juiste lijn te pakken? Onlangs een over het hoofd gezien stoeprandje geraakt of door een gat in het wegdek gereden? Dan is het mogelijk tijd om uw auto te laten uitlijnen. Er lijkt in deze situaties in eerste instantie weinig aan de hand en het overkomt praktisch iedereen. Toch is het van dergelijk belang dat u uw auto laat uitlijnen in deze situatie.

Auto uitlijnen, wanneer is het nodig?

Het is tijd voor uw auto uitlijnen wanneer u een (of meerdere) van de volgende zaken herkent:

 • Gedraaid stuur wanneer u rechtuit rijdt
 • Uw auto trekt één kant op (links of rechts)
 • Snellere bandenslijtage
 • Hoger brandstofverbruik
 • Verkeerd remgedrag

Herkent u een van deze punten? Neem dan direct contact op!

Naast deze effecten zijn er ook andere negatieve effecten die u niet direct zult merken. Laat daarom uw auto uitlijnen wanneer u een van bovenstaande zaken herkent. Een ander negatief effect is bijvoorbeeld extra snelle slijtage van onzichtbare onderdelen.

Afwijkingen in beeld tijdens het uitlijnen

Uw auto uitlijnen bij Baldé’s Banden Service wordt uitgevoerd met een professionele uitlijn-unit. Met dit volledig computergestuurde apparaat kunnen wij zeer nauwkeurig uw auto uitlijnen.

Het proces van uw auto uitlijnen

Wij monteren vier digitale meetknoppen aan de wielen en vervolgens brengt de computer de wielstanden driedimensionaal in beeld. Het systeem maakt gebruik van vier digitale fotocamera’s die de plaats en verandering van de vier reflectoren nauwkeurig waarnemen. De computer berekent vervolgens in hoeverre de wielstanden afwijken van de gestelde fabrieksspecificaties. De monteur kan aan de hand van deze informatie de auto op de juiste manier uitlijnen.

Tip: Uw auto laten uitlijnen lost niet alle stuurproblemen op. Trilt uw stuur bijvoorbeeld bij hoge snelheden? Dan zijn één of meerdere wielen in onbalans. Wanneer u de wielen opnieuw laat balanceren, zult u merken dat u weer heerlijk rijdt.

Pak de juiste lijn, laat uw auto uitlijnen

Laat uw auto uitlijnen door Baldé’s Banden Service. Met onze professionele uitlijn-unit en een ervaren team van monteurs zorgen wij dat uw auto weer de juiste lijn te pakken krijgt. Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

 • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
 • Snelle service en eerlijke prijzen
 • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Ede Harskamp Kootwijkerbroek Putten Renswoude Scherpenzeel Utrecht Veenendaal Wekerom Woudenberg en de wijde regio.

Nederland