Banden laten balanceren

  • Banden balanceren door experts
  • De beste en snelste persoonlijke service
  • Concurrerende prijzen

Banden balanceren

Kent u dat? Hoe harder u rijdt, hoe meer uw stuur trilt? Grote kans dat één of meer wielen uit balans is. Laat uw banden balanceren bij uw expert. Bij Baldé’s Banden Service verhelpen wij dit probleem graag voor u.

Zo werkt banden balanceren

Uw auto wordt gekoppeld aan een apparaat waarmee de balans kan worden opgemeten. De banden worden op toeren gebracht en met moderne computerapparatuur controleren wij of de wielen goed zijn uitgebalanceerd. Wijken de banden van de fabrieksspecificaties af? Dan is het tijd om uw banden te balanceren. Er worden kleine stukjes lood aan de wielen bevestigd zodat de balans weer terug keert. Het lijkt een kleinigheid, maar banden balanceren zorgt ervoor dat u weer comfortabel rijdt.

Laat u nieuwe banden door ons op velgen monteren? Uiteraard zit het banden balanceren daarbij inbegrepen.

Voordelen van banden balanceren

Banden balanceren zorgt er niet alleen voor dat het rijden in uw auto comfortabeler wordt, het heeft nog meer voordelen:

  • Betere wegligging
  • Geen onregelmatige slijtage aan banden, schokdempers etc.

Overige stuurproblemen

Niet alle stuurproblemen worden opgelost met banden balanceren. Trekt uw auto bijvoorbeeld naar links of naar rechts? Dan is het tijd om uw wielen te laten uitlijnen. Breekt de auto uit in de bochten? Dat ligt aan de schokdempers.

Rijdt uw auto niet zoals het hoort?

Heeft u vermoedens dat het tijd is voor banden balanceren of kunt u niet plaatsen wat er aan de hand is? Neem dan contact op met Baldé of kom eens langs.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Arnhem Ede Harskamp Kootwijkerbroek Lunteren Otterlo Utrecht Veenendaal en de wijde regio.

Nederland