Banden wisselen

  • Groot assortiment autobanden
  • Service en advies
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak

Als u uw banden wilt laten wisselen bij een bandenservicecentrum bij u in de buurt bent u bij Baldé’s Bandenservice aan het goede adres. We hebben jarenlange ervaring met complete bandenservice zoals banden wisselen, advies, velgen richten en uitlijnen.

Banden wisselen

Bij het banden wisselen, wisselen we gemakkelijk, snel en goedkoop uw huidige banden om voor nieuwe of vervangen we uw seizoensbanden. Ook voor de opslag van banden bent u bij ons aan het goede adres, we hebben namelijk een eigen bandenhotel.

Banden Kopen

Behalve service zoals het wisselen van banden en het richten van velgen hebben wij ook een groot assortiment aan banden te koop. Voor zowel zomer- als winterbanden en all-season banden zijn in ons assortiment opgenomen. Daarnaast hebben we ook een groot aanbod aan velgen.

Banden balanceren

Behalve het wisselen van banden balanceren we uw banden ook voor u. Dit zorgt voor een betere stuurbalans en een lager brandstofverbruik. Ook voor het uitlijnen van uw wielen bent u bij ons aan het goede adres. Goed uitgelijnde wielen zorgen voor minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Ederveen Harskamp Kootwijkerbroek Putten Scherpenzeel Woudenberg en de wijde regio.

Nederland