Bandenhotel

Kiest u voor veilig rijden en verwisselt u uw banden elk najaar voor winterbanden? Heeft geen eigen garage om de zomerbanden en/of winterbanden te stallen, en andersom? Dan is het bandenhotel van Baldé de ideale oplossing!

Uw bandenhotel in Lunteren

Bent u op zoek naar een bandenhotel in de buurt van Lunteren of Ede, dan is Balde het juiste adres voor u. Wij zorgen ervoor dat uw banden op een juiste manier worden opgeslagen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Uw auto rijdt dus weer als een zonnetje, het hele jaar rond!

Overige opties: wassen en balanceren

Wanneer wij de banden monteren, kunnen wij optioneel de banden balanceren. Daarnaast hebben wij een wielenwasmachine, u kunt dus ook kiezen voor het laten wassen van uw velgen. Deze service kost € 12,10 extra. De wielenwasmachine laat de wielen constant roteren, waardoor deze van alle kanten schoon wordt. Ook worden de velgen van binnen én van buiten schoon, waar u tijdens een reguliere wasbeurt niet bij komt.

Banden bij Baldé’s bandenservice

Baldé’s bandenservice zit in Lunteren. Zoekt u dus naar banden in de omgeving van Lunteren dan bent u bij Baldé’s bandenservice aan het goede adres. Wij zijn Michelin Certified centre, VACO-certified en First Stop dealer. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met moderne apparatuur. Niet teveel geld uitgeven en toch goede en betrouwbare banden kopen? Baldé’s bandenservice helpt u graag. Kom eens langs bij Baldé banden in Lunteren of bel ons via 0318-485841.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Lunteren en de wijde regio.

Nederland