Medewerker in magazijn met banden

Bandenhotel

  • Thuis geen banden in de weg
  • Geen gesleep met banden
  • Uw banden zijn verzekerd

Verwisselt u uw banden elk najaar voor winterbanden? Maar heeft u geen garage om uw zomerbanden of winterbanden te stallen? Ons bandenhotel is de ideale oplossing.


Waarom een bandenhotel?

Wij slaan uw zomer- en winterbanden onder de beste omstandigheden op. Zo blijven ze in een perfecte staat en weet u zeker dat je veilig op weg kunt. De andere voordelen van ons bandenhotel:

  • Thuis geen banden in de weg;
  • Geen gesleep met banden;
  • Banden liggen klaar voor montage op tijd en plaats van uw keuze;
  • Banden zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en brand.

Een bandenhotel in de buurt

Bent u op zoek naar een bandenhotel in de buurt van Lunteren of Ede, dan is Balde het juiste adres voor u. Wij zorgen ervoor dat uw banden op een juiste manier worden opgeslagen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Uw auto rijdt dus weer als een zonnetje, het hele jaar rond

Wassen en balanceren

Wanneer wij de banden monteren, kunnen wij optioneel de banden balanceren. Daarnaast beschikken we over een wasmachine voor velgen. U kunt dus ook kiezen voor het laten wassen van uw velgen. Deze service kost € 18,15 extra. De velgenwasmachine laat de wielen constant roteren, waardoor deze van alle kanten schoon wordt. Ook worden de velgen van binnen én van buiten schoon, waar u tijdens een reguliere wasbeurt niet bij komt.

Baldé, uw lokale hulp

Vanuit onze garage in Lunteren helpen we mensen uit de wijde regio als hun bandenhotel, en andere band-gerelateerde klussen. Klanten komen naar ons toe vanuit bijvoorbeeld Bennekom, Ede, Barneveld, Leusden, Veenendaal, Voorthuizen, Woudenberg en andere omliggende dorpen. Wij zijn goed bereikbaar en helpen onze klanten snel en goed! Maak ook kennis met de lokale specialist, kom naar Baldé’s Banden Service!

Veelgestelde vragen


De kosten voor autobandenopslag variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave en de actuele beschikbaarheid van ons bandenhotel.

De kosten voor het uitlijnen en balanceren variëren per situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

Dat raden wij u niet aan. Deze banden hebben verschillende prestaties, waardoor ze ook anders reageren. Wij raden dan ook altijd aan om vier banden van hetzelfde type op uw auto te (laten) monteren.

De wettelijke minimale profieldiepte in Europa is 1,6 mm per band. Wij adviseren om banden onder de 2 mm te vervangen. In de profielgroeven van een band bevinden zich slijtage-indicatoren, genaamd TWI (Tread Wear Indicator). Wanneer het profiel van de band versleten is tot aan deze indicatoren betekent het dat de band de minimale wettelijke profieldiepte heeft bereikt.

De wettelijke minimale profieldiepte in Europa is 1,6 mm per band. Wij adviseren om winterbanden onder de 4 mm te vervangen.

Wij raden u aan om altijd vier winterbanden te monteren, zodat de bestuurbaarheid van uw auto optimaal blijft.

Dat raden wij u niet aan. Deze banden hebben verschillende prestaties, waardoor ze ook anders reageren. Wij raden dan ook altijd aan om vier banden van hetzelfde type op uw auto te (laten) monteren.

Waarom zou u kiezen voor Baldé in Lunteren?

  • Banden en velgen kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Alles onder één dak
Balde banden service