Lekke autoband repareren

  • Lekke autoband reparatie door experts
  • De beste en snelste persoonlijke service!
  • Concurrerende prijzen

Laat uw lekke autoband repareren bij Baldé in Lunteren. Het repareren van de lekke autoband gebeurt door experts van Baldé’s bandenservice die ervoor zorgen dat uw banden nog lang mee kunnen.

Wanneer een lekke autoband repareren?

Een lekke autoband kan helaas iedereen overkomen. Een spijker, scherpe steen of een gat in weg, het zijn allemaal boosdoeners van lekke autobanden. Het is belangrijk dat u de lekke autoband zo snel mogelijk laat repareren. Op het moment dat de lekke band volledig is leeggelopen, rijdt u op de velg van de auto. Hierdoor beschadigd u naast de lekke autoband ook uw velg. Een lekke band kunt u laten repareren bij Baldé in Lunteren.

Als u dit herkent wordt het hoog tijd uw lekke band te repareren

Als uw band sneller leegloopt dan gebruikelijk en u de band vaker moet oppompen, is de kans groot dat er een gaatje is ontstaan in uw autoband. Een lekke autoband is daardoor niet direct zichtbaar, maar over het algemeen voelt u dat de auto een stuurafwijking krijgt naar de kant waar de lekke autoband zich bevindt. Het is belangrijk om de lekke autoband te laten repareren, voordat u met een compleet lege autoband staat. Vaak zorgt het rijden met een lekke autoband ook voor een trilling op uw stuur. Het is daarom raadzaam om naast het repareren van de lekke autoband ook uw banden te laten balanceren. Het grote voordeel is dat u hierdoor weer meer controle over uw auto krijgt en uw benzineverbruik zal zien dalen.

Lekke band repareren, de werkwijze

De lekke autoband wordt bij Baldé in Lunteren vakkundig gerepareerd. Nadat het gaatje is ontdekt, zal er een prop rubber in het gat gedrukt worden. Dit rubber voorkomt het weglopen van lucht, waardoor de autoband niet langer leegloopt. Daarnaast is het mogelijk dat wij de banden balanceren. Hierbij wordt de balans van de banden hersteld via een computergestuurd apparaat.

Ook uw lekke autoband repareren?

Wilt u uw lekke autoband ook laten repareren of twijfelt u over de gesteldheid van uw autobanden? Kom dan langs bij Baldé’s bandenservice aan de Stroet 8 in Lunteren of bel naar 0318-485841.

Waarom zou u uw autobanden kopen bij Baldé in Lunteren?

  • Autobanden kopen bij een vertrouwd adres
  • Snelle service en eerlijke prijzen
  • Montage, uitlijnen & balanceren onder één dak
Balde banden service

Uw bandenspecialist voor regio Lunteren, Barneveld, Ede, Veenendaal!

Zoekt u nieuwe of gebruikte banden voor uw auto, motor, vrachtwagen of tractor? Of heeft u winterbanden nodig? Baldé's Banden Service is dé bandenspecialist van Barneveld Kootwijkerbroek Lunteren Otterlo Renswoude Veenendaal Woudenberg en de wijde regio.

Nederland